Thermaltake TR2 550W PSU'dan gelen yanık kokusu

furkan dağ

Decapat
Merhaba ben Thermaltake TR2 s 550W Power Supply aldım ve dün taktım açıldığında acayip bir yanık kokusu geldi bilgisayarı biraz açık bırakayım dedim geçer belki diye yarım saat sonra koku az bir şey geçti fakat Power'in yanına gelince koku hala geliyor yarına geçer diye bıraktım ama bugün yine koku var hem de çok ilk aldığımda kutuda da bu koku geliyordu biraz araştırdım bazıları iade et bazıları ise koku normal dedi ne yapmalıyım.

Garantiye gönder ama garantiye göndermeden iade etme şansın varsa iade et yoksa diğer donanımlarına zarar verebilir.
yenisiyle değiştirsem olmazmı
Garantiye gönder ama garantiye göndermeden iade etme şansın varsa iade et yoksa diğer donanımlarına zarar verebilir.

Normal mi ya bir de bazıları normal dedide göndermek istemiyorum uygun fiyata aldım.

Ben iade falan hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardımcı olur musunuz nasıl olacak bu iş nasıl sorunumu anlatacağım ve eğer giderse toplam kaç güne gelir?

Kaç günde geleceği hakkında bir fikrim yok ama ilk önce ürünü internet üzerinden mi satın aldınız acaba?

İade etme hakkınız var iade edebilirsiniz. Ve ilk önce ürünün kutusuna zarar gelmemesi lazım ayreten kutu içeriğinde eksik olmıycak güzel bir şekilde paketleyin ardından İtopya müşteri hizmetlerini arayın. Sorununuzu belirtin. Şunu belirtmek isterim müşteri hizmetleri İtopya'da biraz yavaş zamanınızı alabilir. Müşteri temsilcisi size yapmanız gerekenleri söylecektir. Burdan bana tekrar ulaşabilirsiniz bir sorun olursa seve seve yardım ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı