Zorunlu değil RTX 2060 alacaktım ama günde 15 20 saat benim PC açık kalıyor ısınma sorunu var 2060'larda MSI GTX 1660 Super Gaming X en iyisi zaten testlerdede 10 falan FPS farkı var 3500X'den şikayet ilk defa duyuyorum.
Sadece 10 FPS değil, giriş seviyesi olsa da RTX ve en önemlisi DLSS var. Hem RTX 2060'larda ısınma sorunu yok, hava akışı iyi bir kasa al yeter. 3500X'in fiyatına daha iyi olan 10400F var ve artık 6c/6t alınmaz.
Sadece 10 FPS değil, giriş seviyesi olsa da RTX ve en önemlisi DLSS var. Hem RTX 2060'larda ısınma sorunu yok, hava akışı iyi bir kasa al yeter. 3500X'in fiyatına daha iyi olan 10400F var ve artık 6c/6t alınmaz.
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sharkoon REV200 RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ranker Cygnus v2 Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun