Thermaltake TR2S 750W vs High Power Element 750W

Thermaltake TR2S 750W 80+ standard vs High Power Element 750W 80+ Bronze. Hangisini tercih edeyim?

Bu sanırım FSP'nin ürettiği TR2 serisi değil. Direkt uzak durun. O bütçede alınabilecek modeli Litepower Thermaltake'nin. Kendim Smartpower modelini kullanıyorum 9 yıldır.

Bu sanırım FSP'nin ürettiği TR2 serisi değil. Direkt uzak durun. O bütçede alınabilecek modeli Litepower Thermaltake'nin. Kendim smartpower modelini kullanıyorum 9 yıldır.

FSP TR2 demedim thermal take demiştim yani thermal takeden mi uzak duruyum FSP'den mi anlamadım.

@Silinen üye Thermaltake, PSU üreticisi değil. Güç kaynaklarını OEM ureticilere urettiriyor. FSP'de bunlardan biri ve FSP platformunu kullanan TR2 modeli de mevcut, o bundan daha iyi.

Ama FSP platformlusu bile çöp. TT tarafında sadece GF serisine bakılabilir. Düz GF’lerde çöp.

Bu sanırım FSP'nin ürettiği TR2 serisi değil. Direkt uzak durun. O bütçede alınabilecek modeli Litepower Thermaltake'nin. Kendim Smartpower modelini kullanıyorum 9 yıldır.

Litepower yabancı kaynaklarda ofis bilgisayarlarına bile önerilmiyor 🙂 Seninkisi sadece şans.

Litepower yabancı kaynaklarda ofis bilgisayarlarına bile önerilmiyor 🙂 Seninkisi sadece şans.
Öneriliyor. Eski modelinde bir problem yok ben ondan bahsediyorum. Yeni RGB'li olan versiyonunu bilmiyorum.

Benimkisi sadece şans diye bir şey yok. Kalitesiz ürün daima kalitesizdir. 6 yıl GTX 770 gibi bir kart ile kullandım onu. Bu forumda eskiden "kullanmadığınız ürünü önermeyin" diye bağırıyordu millet birbirine. Şimdi kullandığım ürünü önerince de "seninkisi şans" oluyor.

1000 TL civarına C550 gibi modeller varken kimse kimseye gidip Litepower gibi eski bir platformu al demez zaten. "Alınabilecek."

Öneriliyor. Eski modelinde bir problem yok ben ondan bahsediyorum. Yeni RGB'li olan versiyonunu bilmiyorum.

Benimkisi sadece şans diye bir şey yok. Kalitesiz ürün daima kalitesizdir. 6 yıl GTX 770 gibi bir kart ile kullandım onu. Bu forumda eskiden "kullanmadığınız ürünü önermeyin" diye bağırıyordu millet birbirine. Şimdi kullandığım ürünü önerince de "seninkisi şans" oluyor.

1000 TL civarına C550 gibi modeller varken kimse kimseye gidip Litepower gibi eski bir platformu al demez zaten. "Alınabilecek."

Eskisiyle ilgili bilgim yok benimde. Eskisinden bahsediyorsan ve iyiyse sıkıntı yok. Ama yenileri ciddi anlamda C4’ten hallice.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı