Thermaltake V150 ve Prime B450M-K II uyumu

Harika :D bana yardım ettiğin için çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Bu arada sistemde değişmeni tavsiye ettiğim şeyler.

Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2E3200C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

RAM olarak başka da alınabilir. Bunu örnek attım. AMD Ryzen sistem ile Patriot Viper RAM kullanıp sorun yaşayan çok kişi oldu. O yüzden o RAM'i bu sisteme tavsiye etmem.

Ayrıca anakarta bütçe kalır ise daha iyi bir anakart almanı tavsiye ederim. Uzun ömürlü ve güzel bir anakart ve ARGB destekli anakart güzel olur.

SSD Pny CS3030 ile değiştim. A2000 den daha iyi, fiyat farkı az.

Rica ederim. Bu arada sistemde değişmeni tavsiye ettiğim şeyler.

Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2E3200C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

RAM olarak başka da alınabilir. Bunu örnek attım. AMD Ryzen sistem ile Patriot Viper RAM kullanıp sorun yaşayan çok kişi oldu. O yüzden o RAM'i bu sisteme tavsiye etmem.

Ayrıca anakarta bütçe kalır ise daha iyi bir anakart almanı tavsiye ederim. Uzun ömürlü ve güzel bir anakart ve ARGB destekli anakart güzel olur.

SSD PNY CS3030 ile değiştim. A2000'den daha iyi, fiyat farkı az.

İstersen dcni ver hem bana sistem önerirsin hem de yardım edersin :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı