Thermaltake V200 600W 80Plus kasaya mATX anakart uyar mı?

Kasanın uyumluluk listesinde; mATX desteği de olduğu yazıyor. Kesin olarak uyacaktır. mATX'de artık standartlaşmış boyutlardandır ve AM4 platformunun çoğu mATX.

Kasayı daha satın almadıysanız, bir bütçe belirtiniz. Kasanın önü full kapalı, hava akışı oldukça kötü olacaktır. 800₺'ye kasa+güç kaynağı olan güzel kasalar bulunuyor. Örneğin; Corsair Spec Delta veya ayrı olarak da alınır.

Son düzenleme:
Uyar da iki ürünü de önermem. 1 yıla yakın o kasayı kullandım hava akışı berbat, kasanın içi cehennem gibi sıcak oluyor. Anakartın VRM yapısının kötü olmasını, VRM soğutucusunun olmamasını geçtim CPU’yu 4 pin ile besliyor. En kötü Gigabyte B450M S2H al.

o kasayı kullanıyorum, kasanın ön tarafının hemen köşe yanlarında orta parmak genişliğinde ızgaralar var, hava akışı sağlanıyor ancak tam boy anakart kullandığınızda içindeki kablolar ile çok sıkışık oluyor. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. mevcut ekran kartım oyunlarda full + full ayarlarda maks 65 derece alıyor (Ancak temperli camı olmadan kullanıyorum. burası önemli). anakartım da öyle üst düzey değil. Yaz sıcağında sıkıntı çıkartabilir, ileri dönük ben de kasayı ve psuyu değiştireceğim ki o psu ya bi türlü güvenemiyorum.

O kasayı kullanıyorum, kasanın ön tarafının hemen köşe yanlarında orta parmak genişliğinde ızgaralar var, hava akışı sağlanıyor ancak tam boy anakart kullandığınızda içindeki kablolar ile çok sıkışık oluyor. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Mevcut ekran kartım oyunlarda Full + Full ayarlarda maks 65 derece alıyor (ancak temperli camı olmadan kullanıyorum. Burası önemli). Anakartım da öyle üst düzey değil. Yaz sacağında sıkıntı çıkartabilir, ileri dönük ben de kasayı ve PSU'yu değiştireceğim ki o PSU'ya bir türlü güvenemiyorum.

Bende olabildiğince F/P ürün toplamaya çalışıyorum. Kasanın yan kapağını hoş bir görüntü olsun diye açık tutacağım zaten.

- AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 19MB önbellek 6 çekirdek AM4 14nm işlemci 710, 47TL.
- Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart 482, 84TL
- 2 adet X XPG 8 GB Gammix D30 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM 636, 62TL.
- MSI GeForce GTX 1650 Super Ventus XS OC 4 GB GDDR6 128 Bit ekran kartı 1550, 12TL.
- Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB fanlı midtower Gaming kasa 865, 90TL.
- Adata 960GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520 MB okuma / 450 MB yazma) 893, 26TL.
- Gamebooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xhdmı DP FHD FreeSync curved Gaming monitör 1246, 38TL.
Almak istediğim sistem bu, şahsen F/P olduğunu düşünüyorum monitör ve indirimler dahil 6000TL.
Ama genede 600W +80 PSU olan herhangi bir kasaya olan önerilerinize de açığım.

Son düzenleme:
Bende olabildiğince F/P ürün toplamaya çalışıyorum. Kasanın yan kapağını hoş bir görüntü olsun diye açık tutacağım zaten.

- AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 19MB önbellek 6 çekirdek AM4 14nm işlemci 710, 47TL.
- MSI B450M-A PRO Max 4133MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart 532, 83TL.
- 2 adet X XPG 8 GB Gammix D30 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM 636, 62TL.
- MSI GeForce GTX 1650 Super Ventus XS OC 4 GB GDDR6 128 Bit ekran kartı 1550, 12TL.
- Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB fanlı midtower Gaming kasa 865, 90TL.
- Adata 960GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520 MB okuma / 450 MB yazma) 893, 26TL.
- Gamebooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xhdmı DP FHD FreeSync curved Gaming monitör 1246, 38TL.
Almak istediğim sistem bu, şahsen F/P olduğunu düşünüyorum monitör ve indirimler dahil 6000TL.
Ama genede 600W +80 PSU olan herhangi bir kasaya olan önerilerinize de açığım.

SSD kronik sorunlu, üstelik eğer oyuncu pcsi yapacaksanız, SSD'yi 480'e çekin. Ben bile 240'lık kullanıyorum oynadığım oyun sayısı maks üç, o da tam yetiyor. Fiyattan tasarruf da etmiş olursunuz hem. Ayrıca monitör seçeneklerini bir kez daha gözden geçirin, curve olmasının bence hiçbir avantajı yok, satış politikasından başka bir şey değil. Düz ekran yeterli, bir miktarda oradan kısılabilir. Böylelikle psu ya ve kasa değişikliğine gidilebilir.

SSD kronik sorunlu. Monitör için konu açarsanız çok güzel alternatifleri var.

Neden herkes bu SSD'ye kronik sorunlu diyor, kendi kuzenim ve 2 arkadaşım kullanıyor ve herhangi bir sorunla karşılaşmadılar (4 aydır aktif olarak kullanıyorlar) Monitöre gelecek olursak itopya.com'da en ucuz Curved, 144Hz, 1ms olan monitör bu.

Neden herkes bu SSD'ye kronik sorunlu diyor, kendi kuzenim ve 2 arkadaşım kullanıyor ve herhangi bir sorunla karşılaşmadılar (4 aydır aktif olarak kullanıyorlar) Monitöre gelecek olursak itopya.com'da en ucuz Curved, 144Hz, 1ms olan monitör bu.
Forumda görebilirsiniz. Yeni serilerinde düzeldiği söyleniyor ama yeni seri mi nereden bileceksiniz ki?
İtopya'dan almak zorunda mısınız monitörü? Aynı fiyata yine 144Hz 1Ms monitörler var. Daha güvenilir ve kaliteli markalarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı