Thermaltake V200 Alınır mı?

Marka kalitesi nedir tam bilmiyorum ama. KOLINK Observatory çok hoş duruyor ve yan kısımlarda ızgaralı hava girişi bırakılmış. Hava akışında sorun olmaz bence.
Kolink Observatory ile Gamepower Horizon'un ön paneli de aynı. Gamepower Çinli bir firma, bölgelerinde adı duyulmuş, E-Spor stadyumları da var. Gamepower üretimi olabilir ama net bilgi vermek amaçlı fabrikalarını sorgulayacağım. Çin biraz kapalı kutu olduğu için net bilgi almakta zorlanıyorum.

Evet bende kolinki biraz araştırdım. Alman menşei gibi duruyor ama. Farklı ürünleride var. Home
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ile bu kasa arasında kararsız kaldım.

Benim actirdigim deliklerde hafif izler kaldi daha dikkatli olabilirseniz daha hoş durabilir
Merhaba, aynı kasaya sahibim ve ön panelden iletilen hava, benim kasamda radyatör ile kesiliyor. Ön taraftan içeriye 5 adet fan, hava girişini sağlıyor ya da sağlamaya çalışıyor diyelim. Siz radyatörü yukarıya mı aldınız? Tam anlayamadım...

kanka zaten kasanın delikleri diğer yanda kalıyor kasa bende de var

Benim actirdigim deliklerde hafif izler kaldi daha dikkatli olabilirseniz daha hoş durabilir

Merhabalar,
Kasadaki delikleri nasıl açtırdınız ve ne gibi işlemler sağladınız?Ek olarak performans ve sıcaklıkta önemli etkiler yarattımı?

Kasayı ezip biçmeye gerek yok imkanınız varsa 2. Elde satın yeni kasa alın.

Dostum cevap verirsen çok sevinirim.. Bu kasa ve öndeki delik açma hakkında rica etsem yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…