Thermaltake V200 Alınır mı?

Marka kalitesi nedir tam bilmiyorum ama. KOLINK Observatory çok hoş duruyor ve yan kısımlarda ızgaralı hava girişi bırakılmış. Hava akışında sorun olmaz bence.
Kolink Observatory ile Gamepower Horizon'un ön paneli de aynı. Gamepower Çinli bir firma, bölgelerinde adı duyulmuş, E-Spor stadyumları da var. Gamepower üretimi olabilir ama net bilgi vermek amaçlı fabrikalarını sorgulayacağım. Çin biraz kapalı kutu olduğu için net bilgi almakta zorlanıyorum.

Kolink Observatory ile Gamepower Horizon'un ön paneli de aynı. Gamepower Çinli bir firma, bölgelerinde adı duyulmuş, E-Spor stadyumları da var. Gamepower üretimi olabilir ama net bilgi vermek amaçlı fabrikalarını sorgulayacağım. Çin biraz kapalı kutu olduğu için net bilgi almakta zorlanıyorum.
Evet bende kolinki biraz araştırdım. Alman menşei gibi duruyor ama. Farklı ürünleride var. Home
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ile bu kasa arasında kararsız kaldım.

Benim actirdigim deliklerde hafif izler kaldi daha dikkatli olabilirseniz daha hoş durabilir
Merhaba, aynı kasaya sahibim ve ön panelden iletilen hava, benim kasamda radyatör ile kesiliyor. Ön taraftan içeriye 5 adet fan, hava girişini sağlıyor ya da sağlamaya çalışıyor diyelim. 😄 Siz radyatörü yukarıya mı aldınız? Tam anlayamadım...

Ben THERMALTAKE V200 TG kasayı kullanıyorum.Kasanın iç dizaynı,duruşu,tasarımını oldukça beğendim hiçbir sıkıntısı yok(teknobiyotikten almıştım 2 ay önce rgb tuşu var üstünde,4 fanın 3ü rgb olarak gelmişti)
Ancak tek beğenmediğim yanı kasanın ön, sol tarafı kapalı yani hava alacak yer yok,
sağ tarafı ise küçük delikler var yani hava konusunda oyunlarda vs sıkıntı yaşamadım şu an r5 2600,1660ti kullanıyorum.Fakat havalar aşırı ısınınca sonuç ne olur bilemem.
Üste 2 fan daha aldım 12 cm lik.
Msı core frozr L almıştım 300 tl ye,havalar çok ısındığında onu takmayı düşünüyorum,size tavsiyem tamperli cam, önde hava alabilecek,üste en az 2 fan takılabilecek başka bir kasa almanız.
bu linkten kasanın ön sol tarafını büyüteçle baktığınızda boşlukların olmadığını görürsünüz.Bu fiyat bandında bundan daha iyisini bulamazsanız tavsiyem bu kasayı almanız.
kanka zaten kasanın delikleri diğer yanda kalıyor kasa bende de var

Aynı kasaya sahibim hava akışından memnun değilim. Tavsiye etmem. Ön paneli akrilik olduğundan ve sadece sağ ön taraftaki ufak deliklerden hava girdiğinden hava girişi çok düşük. Ön paneldeki fanların önüne delikler açtırdım bu sefer de görüntüsü çirkinleşti. Yalnız delikler açınca 8-9 derece kadar ısısı düştü güzel oldu.
Dostum cevap verirsen çok sevinirim.. Bu kasa ve öndeki delik açma hakkında rica etsem yardımcı olur musun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı