Thermaltake V200 kasa hava akışı nasıl olmalı?

MertGuveen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Thermaltake V200 kasaya sahibim. 240'lik bir sıvı soğutma taktım fakat hava akışı durumu doğru mu bilemedim. O yüzden tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Radyatör öne takılı 240'lık doğrusu bu şekilde mi olmalı?

Kasanın üst kısmındaki 120'lik fan havayı dışarı atıyor 2.egzoz olarak.

Ekran kartım ise MSI RX580 8 GB yük altında 82 dereceyi görüyor.

Sizce en iyi nasıl faydalanabilirim bu durumda.
Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20210611_024957.jpg
    IMG_20210611_024957.jpg
    301,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20210611_025008.jpg
    IMG_20210611_025008.jpg
    232,9 KB · Görüntüleme: 55
Radyatör konumu ve Egzoz fanı direk olarak sıcak havayı dışarı üfleyecek biçimde olmalı. Zaten öndeki 3 fan direk olarak soğuk havayı içeri alması gerekiyor.
Maalesef kasanın üst tarafında radyatör desteği yok.
Aslında var hocam internette öyle yazıyor.

Radyatör konumu ve Egzoz fanı direk olarak sıcak havayı dışarı üfleyecek biçimde olmalı. Zaten öndeki 3 fan direk olarak soğuk havayı içeri alması gerekiyor.

Aslında var hocam internette öyle yazıyor.
Denedim ilk aldığımda fakat sığmadı maalesef hocam o yuzden ön tarafa montaj yaptım.

Denedim ilk aldığımda fakat sığmadı maalesef hocam o yuzden ön tarafa montaj yaptım.
Bu imkansız ThermalTake gibi bir firma 240mm Radyatör desteği üst tarafa verebiliyor olması lazım. Bir daha deneyin, sıvı soğutucunun modeli nedir.

Resimde de var görünüyor fakat kullanım bilgisinde yok, ve ilk takarken de egzoz fanı ile temas ettigi için hiç zorlamadim bende.
Sanırım genel hatlarıyla soğutucu sığmıyor olabilir. Başka bir soğutucu olsa sığabilir di belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı