Thermaltake Versa J23 TG kasa RGB LED rengi değiştirme

RevDeisDou

Hectopat
Daha fazla  
Ne yaptıysam yapayım kasa önündeki fanların rengi değişmiyor. Kullanma kılavuzunda 3 saniye üstteki R butonuna bas diyor lakin ben bastığım anda reset atıyor. Üstelik 3 saniye durunca değişmiyor. Ne yaptıysam denedim. Montajı Vatan'da yapıldı. Daha 1 aylık.
Bir parçayı eksik takmış olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cahiliyetime verin. Tam anlayamadım.
Sitesinden baktım rgb modülünün bağlantı şekli var orda bi bak istersen kitapcığında felanda var adreste.
Kitapçık elimde montajını göstermiyor.
Arkadaşlar hallettim. Reset için kullanılan kabloyu söküp kasanın tepesindeki minik anakarttaki SWITCH boşluğuna taktım ve artık üstündeki tuştan renk değiştirebiliyorum.
@enes.wtp galiba bunu demek istemiştiniz.

Son düzenleme:
Merhaba @RevDeisDou aynı sorun bendede var ama açıklamandan bir şey anlamadım bana yardım edebilirmisin kasamı bugün alım eğer basit bir sorunsa uzunca bir süre beklemeyeyim boşuna garantiye verip.
Sana ulaşabileceğim bağlantılari benimle paylaşırsan sevinirim.

Merhaba @RevDeisDou aynı sorun bendede var ama açıklamandan bir şey anlamadım bana yardım edebilirmisin kasamı bugün alım eğer basit bir sorunsa uzunca bir süre beklemeyeyim boşuna garantiye verip.
Sana ulaşabileceğim bağlantılari benimle paylaşırsan sevinirim.
Merhabalar sorununuz devam ediyor mu? Hallettiniz mi?

Hocam bu konular hakkında bilgisizim. Zahmet olmazsa daha detaylı anlatır mısınız? Pin ve switch yuvası hakkında pek fikrim yok maalesef.
Bildirim gelmedeği için göremedim. Eğer halletmediyseniz power tuşunun yanındaki tuşa basın. Reset atıyor ise o kabloyu takip edin. 2 pin olan ucuna ulaşacaksınız. Dikkat edin diğerlerini çıkarmayın. Onu kasanın arkasında tam SSD yuvalarının arkasında HUB var ordaki 2 pinli SWİTCH yazan yere takın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı