Thermaltake Versa J24 RGB 650W 80+ vs CM Masterbox MB511 650W 80+ RGB

Emin1463

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman içinde sistem toplamayı düşünüyorum. Bu iki kasa arasında kaldım. Görünüş olarak Cooler Master daha çok hoşuma gidiyor, ancak içerisindeki güç kaynağının sorunlu olduğuna dair birkaç yazı gördüm. Sonra Thermaltake'in J24 modelini görünce Cooler Master modeli kadar beğenmesem de, aklıma yattı. Ama bu kasa için de Türkçe bir inceleme ve yorum bulamadığım içinde sizlere danışmak istedim.

Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman içinde sistem toplamayı düşünüyorum. Bu iki kasa arasında kaldım. Görünüş olarak Cooler Master daha çok hoşuma gidiyorr, ancak içerisindeki güç kaynağının sorunlu olduğuna dair birkaç yazı gördüm. Sonra Thermaltake'in J24 modelini görünce Cooler Master modeli kadar beğenmesem de, aklıma yattı. Ama bu kasa için de Türkçe bir inceleme ve yorum bulamadığım içinde sizlere danışmak istedim.

2 Kasa ile gelen PSU'da firmaların giriş standartlarındaki ürünleri. 2 PSU arasında çok bir fark olacağını da sanmıyorum açıkçası. Aynı kasaları PSU olmadan alıp daha harici olarak PSU'da alabilirsiniz. Kasa olarak da 2 side mesh olduğundan hava akımında sorun olmaz görüntü olarak da size kalmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı