Bende böyle bir cam problemi oldu, şu an fotoğrafı arıyorum bulamazsam gündüz vakti fotoğrafını çekerim bahsettiğim noktayı daha iyi anlarsın. Kasayı Haziran'da aldım henüz garantisi vardı, garanti kapmasına da girer mi bilmem ama Vatan Bilgisayar'dan almıştım gitmeye üşendim gidip bir tane silikon aldım daha sağlam şekilde yapıştırdım daha rahat oldu. Onun haricinde ısı performansı gayet güzel zaten kasanın gelişinde 3 önde, 1 arkada fan geliyor bu konuda da güzel. İşlemcim imzam da yazan işlemci kendi soğutucusunu kullanıyorum, şahsen beni şimdilik memnun etti ileride kule tipi soğutucuya geçeceğim. Onun içinde bu kasayı seçtim. PSU konusunda da sorun yaşamadım. Bu PSU'yu kullandığımdan beri bilgisayarı aktif kullanırken 3 kere farklı günlerde elektrik kesintisi oldu. Ama bir sorun olmadı hala taş gibi maaşallah.
Bahsettiğim cama yapışıtırılmış olan metal parçalar bunlar arka tarafınki delikli vida takılması için, elimde tuttuğum küçük olan kanca şeklinde aşağıya yapıştırılmış aşağıya inmesin diye, 3. parça da ön tarafta kanca şeklinde ön taraftan tutsun diye.
Resimler bunlar: