Thermaltake view 27 alt yuvasına fan takılabilir mi?

Emre.3812

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Thermaltake view 27 kullanıyorum ve kasanın alt tarafındaki fan yuvasına fan takmak istiyorum. Eğer kullanan bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

Fan yuvasının altında HDD slotu görünüyor. Eğer oraya fan sokulabilir genişlikteyse vidalamayı üstten yapabilirsin. Fanı üste koyacaksan da alttan vidalamak biraz zor olabilir ama şu titreşim önleyici lastiklerle vidalamadan da sabitleyebilirsin muhtemelen.
IMG_20231202_003005.jpg

Fan yuvasının altında HDD slotu görünüyor. Eğer oraya fan sokulabilir genişlikteyse vidalamayı üstten yapabilirsin. Fanı üste koyacaksan da alttan vidalamak biraz zor olabilir ama şu titreşim önleyici lastiklerle vidalamadan da sabitleyebilirsin muhtemelen.
Eki Görüntüle 2037999

Evet fan sokulabilir genişlikde ve üstünde vidaları bulunuyor direk montaj yapabilirim sanırım peki önerebileceğin bir fan var mıdır ya da buraya fan takmam bir işe yarar mı?

@Emre.3812 fanı öne bakar şekilde takacak olsan kasa içi sıcaklığı direkt HDD slotuna üfleyecektir. Arkaya bakar şekilde taksan kasa altından hava çekebileceği bir açıklık görünmüyor. Ben olsam takmazdım açıkçası.

Anladım teşekkür ediyorum son bir soru daha sorayım fazladan fanım olacak çünkü egzoz fanımı değiştireceğim gene de takmıyayim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı