Thermaltake View 51 alınır mı?

Merhaba, ekran kartına ve işlemciye 2 tane radyatör ile Custom sıvı soğutma kuruyorum. Normalde Lian Li O11 dynamic alacaktım fakat ekran kartı çok uzun olduğu için onun ön paneli kapanmıyor. Lian Li O11 XL alabilirim ancak biraz pahalı geldi. Thermaltake view51 kasasını keşfettim sizce alınır mı? Malzeme ve vida kalitesi hakkında bazı şikayetler duydum ama kasayı almak istiyorum epey beğendim. Kullanan varsa etiketler misiniz?
@Aylmfuha siz kullanıyorsunuz bu kasayı, tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?

Merhaba, ekran kartına ve işlemciye 2 tane radyatör ile Custom sıvı soğutma kuruyorum. Normalde Lian Li O11 dynamic alacaktım fakat ekran kartı çok uzun olduğu için onun ön paneli kapanmıyor. Lian Li O11 XL alabilirim ancak biraz pahalı geldi. Thermaltake view51 kasasını keşfettim sizce alınır mı? Malzeme ve vida kalitesi hakkında bazı şikayetler duydum ama kasayı almak istiyorum epey beğendim. Kullanan varsa etiketler misiniz?
@Aylmfuha siz kullanıyorsunuz bu kasayı, tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?

Malzeme ve vida kalitesi hakkında ne gibi şikayetler var bilemiyorum ama kasa oldukça kaliteli. Daha bugün sıvı soğutmayı yan taraftan üst tarafa aldım. Kasanın asıl amacı zaten custom soğutma çalışmaları için. Ben çok memnunum, almanızı öneririm. Sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

1629655117018.png

Malzeme ve vida kalitesi hakkında ne gibi şikayetler var bilemiyorum ama kasa oldukça kaliteli. Daha bugün sıvı soğutmayı yan taraftan üst tarafa aldım. Kasanın asıl amacı zaten custom soğutma çalışmaları için. Ben çok memnunum, almanızı öneririm. Sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

Eki Görüntüle 1145673
Fanları PWM değilmiş hep sabit hızda dönüyormuş, sesli mi acaba?

Fanları PWM değilmiş hep sabit hızda dönüyormuş, sesli mi acaba?
Evet hep sabit hızda dönüyorlar, memnun olmadığım tek yanı fan hızlarını kontrol edememek. Ses konusunda ise sıkıntınız olmasın, eğer kulaklık takıyorsanız neredeyse duymuyorsunuz bile.

Ben kullanıyorum, hava akışı kötü olduğu için yan paneli çıkarmak zorunda kaldım onun dışında güzel. Bence 4500 liraya alınmaz, Lian Li O11 Dynamic Evo daha iyi bir seçenek.
Hava akışı kötü değil yahu, neden öyle bir kanıya vardınız? Ben hâlâ sorunsuz ve serin bir şekilde kullanıyorum. Artık fiyatları takip etmediğim için ne kadar uygun bilmiyorum ama bana biraz fazla geldi fiyatı sanki.

1 adet 360 1 adet 240 radyatör koymam gerekiyo ama buna uygun kasaların fiyatları çok uçmuş durumda, lian li o11 çok güzel fakat fansız geldigi için bir kasa kadar daha fan ücreti çıkıyo. Kasaya o kadar para vermek istemiyorum ekran kartım ve işlemcim de sıvı sogutuculu oldugu için kasaya çok para harcamayıp gamepower warcy gibi bir kasa alıcam sanırım her ne kadar hava akışı kötü olsa da benim için fp gibi duruyo .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı