Yan paneli çıkarmayınca 100 derece olan 12900k yan paneli çıkarınca 70-80 civarı oluyor. Radyatör kasanın üstünde ve kasanın üstünde cam var bu da hava akışını kötü etkiliyor. Zaten radyatör elimi değdiremeyecek kadar sıcak oluyor hava akışı yüzünden soğuyamadığı için, yan panel yokken radyatör çok daha soğuk.Hava akışı kötü değil yahu, neden öyle bir kanıya vardınız? Ben hâlâ sorunsuz ve serin bir şekilde kullanıyorum. Artık fiyatları takip etmediğim için ne kadar uygun bilmiyorum ama bana biraz fazla geldi fiyatı sanki.
View51’e de fan almanız şart ki, sadece önde gelen 2 fan ve arkada gelen 1 fan hiçbir işe yaramaz. Kasanın içine daha 9 tane fan koymak için boş yer var.1 adet 360 1 adet 240 radyatör koymam gerekiyo ama buna uygun kasaların fiyatları çok uçmuş durumda, lian li o11 çok güzel fakat fansız geldigi için bir kasa kadar daha fan ücreti çıkıyo. Kasaya o kadar para vermek istemiyorum ekran kartım ve işlemcim de sıvı sogutuculu oldugu için kasaya çok para harcamayıp gamepower warcy gibi bir kasa alıcam sanırım her ne kadar hava akışı kötü olsa da benim için fp gibi duruyo .