THH Başvuru Sonucu Nereden Öğrenilir?

Hocam bilemedim Hepsiburada olunca güvenilir zannettim hata etmişim.

Hocam gündeme alındı ne demek? Bilginiz var mı?
Dosyanızda inceleme yapılıp karar verileceği anlamına geliyor. Sonraki aşama muhtemelen karar verildi tarzında bir şey olur. Verilen karar taraflara tebliğ edilir. TÜBİS sisteminden de takip etmeyi unutmayın.​

dosyanızda inceleme yapılıp karar verileceği anlamına geliyor. Sonraki aşama muhtemelen karar verildi tarzında bir şey olur. Verilen karar taraflara tebliğ edilir. Tübis sisteminden de takip etmeyi unutmayın.​

Hocam ben çok önceden başvurmuştum şimdi ise daha dün öğrendim ürünün sahte olduğunu bunu dosyama nasıl ekleyebilirim veya ekleyebilir miyim?

Hocam ben çok önceden başvurmuştum şimdi ise daha dün öğrendim ürünün sahte olduğunu bunu dosyama nasıl ekleyebilirim veya ekleyebilir miyim?
TÜBİS sistemi üzerinden ek beyan sunma diye bir seçenek olup olmadığını bilmiyorum. Şayet olsa bile imzasız dökümanı sunamayacağınız için (elektronik imzanız yoksa) elektronik imza sorunu yaşarsınız. Ancak dosya içeriğine alınması amacıyla ek beyan dilekçesi sunmanızda herhangi bir engel yok. Bunu fiziki olarak da yapabilirsiniz.​

İşleme hangi THH bakıyorsa (İkametinizin olduğu yerdeki beledediyededir) Kalem e gidip dosyanıza ek yapacağınızı söyleyin. Dilekçeyi iletin.

Bu arada ilk başvuru gerekçeniz neydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı