THH başvurusu nasıl doldurulur?

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
Geçen sene kasım ayında aldığım Anker Soundcore Liberty 4 NC kulaklığımda 2 kere sıfırıyla değişmesine rağmen bayağı sıkıntı yaşadım. İade yapmıyorlar, 3. gönderişimde iade istedim halbuki ama yine sıfırını yolladılar. Uluslararası desteğe yazdım ve cihazın yazılımında sıkıntı yok dediler (yersen). Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ama şikâyet ederken satın aldığım platform olan Hepsiburada'yı mı yazacağım yoksa servisi mi yazacağım anlamadım. Bu konuda aydınlatabilecek birileri var mıdır?

Şikayetinizi satıcı ya da ithalatçıya yapmanız gerekiyor. Aracı hizmet sağlayıcının veya servisin hiçbir yasal yükümlülüğü yok. Satıcı eğer Hepsiburada olarak yazmıyorsa Hepsiburada'nın burada sorumluluğu yok.

Başvurunuzun talep kısmına hangi kanun üzerinden başvuru yapıyorsanız bunu eksiksiz referans vermeli ve yine aynı şekilde hangi kanuna göre talebiniz varsa bunu da eklemelisiniz.

Dilekçenin yazım usulünün doğrusu alttaki sıralamada olmalı. Bu tek doğru yazım şekli demek değil tabii ki ama kabul edilebilir yazım sıralamalarından birisi.
  1. Giriş (Ürüne dair açıklama, satın alım bilgileri vb.)
  2. Gelişme (Soruna dair açıklama, gelişmeler, satıcı/servis ile yaşanan durumların açıklaması)
  3. Talep (İlgili kanunların referansları, usulüne uygun şekilde talebinizin ifadeleri)

Hocam Anker uluslararası desteği ile yaptığım konuşmada üründe yazılımsal sorun olmadığını söylediler. Servis formları ve konuşmayı thh sistemine yükleyemiyorum pdf olmadıkları için. Sıkıntı olur mu? Detayıyla yazdım zaten.

Arama kayıtlarının zaten geçerliliği yok. THH sadece bu kayıtları sizin talebiniz üzerine talep edebilir ancak karşı tarafın bu kayıtları sunma zorunluluğu mahkeme kararı olmadan yok.

Arama değil hocam direkt Anker desteği ile e-posta yoluyla yaptığım konuşma. Servis formlarına gerek var mı?

Arama değil hocam direkt Anker desteği ile e-posta yoluyla yaptığım konuşma. Servis formlarına gerek var mı?
Ekran görüntüsü ile bunları belgeleyebilirsiniz. Her türlü formu delil niteliğinde dosyaya ekleyerek soruna karşı savunmanızda kullanabilirsiniz. Servis formları servise gidip işlem gördüğünü gösterir, ayrıca servis raporu da bu işlemi ispatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…