THH başvurusu nasıl yapılır?

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB
ANAKART: ASUS PRİME A620M-K
CPU: RYZEN 7500F
RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46
KASA: MSİ MAG M100A
PSU: MSI MAG A650DN
THH başvuru yapmak istiyorum N11 üzerinden aldığım klavyenin koruma bandını açtığım için iade almadılar. Dosyama neleri eklemem gerek ve nasıl bir metin yazmam lazım? İlk kez yapacağım için yardımcı olur musunuz? @cumali_032

Son düzenleyen: Moderatör:
Obaa demek karar verdiniz. Şimdi bende kendi sistemimden açayım sizi yönlendireyim. 18 yaş ve üstü müsünüz?

18 yaş üstüyüm fatura zaten annemin üstüne onun aracılığı ile başlatacağım.

Obaa demek karar verdiniz. Şimdi bende kendi sistemimden açayım sizi yönlendireyim. 18 yaş ve üstü müsünüz?

Başvuru oluşturmasını biliyorum hocam etkili olsun diye neler sunmam lazım onu bilmiyorum.

18 yaş üstüyüm fatura zaten annemin üstüne onun aracılığı ile başlatacağım.

Başvuru oluşturmasını biliyorum hocam etkili olsun diye neler sunmam lazım onu bilmiyorum.
Baştan sona olayı anlat. İşte şu ürünü şu tarihte aldım, ürün geldiğinde yay sesi çıktı. İade etmek istedim fakat hijyen ürünü sebebiyle kabul etmediler. Bu konuda mağdurum ve iadesini talep ediyorum gibi gibi siz uzunlaştırın ve biraz sade yapın.

Fotoğraf varsa pdf'ye dönüştürmen gerek ki görebilsinler.

İade almadıklarına dair SS aldim şimdi bunu nasıl PDF yapacağim.

İade almadıklarına dair SS aldim şimdi bunu nasıl PDF yapacağim.

PNG to PDF tarzı Online çeviriciler var hocam, elinizdeki bütün belgeleri tek bir PDF'te birleştirip başvuru yapın.

PNG to PDF tarzı Online çeviriciler var hocam, elinizdeki bütün belgeleri tek bir PDF'te birleştirip başvuru yapın.

Faturayı ayri gönderiyorum sizce ne kadar sürer karar vermelerı

PNG to PDF olarak dönüştürebiliyorsunuz site üzerinden. Faturayı da o şekilde gönderiyorsunuz. Karar vermeleri 3 ay sürer, daha doğrusu 3 ay içerisinde.

Cuma günü vereceğim hocam. N11 konu hakkında ilgilendiklerini bildirmek için aradılar. Birkaç gün içinde döneceğiz dediler hadi hayırlısı.

Cuma günü vereceğim hocam. N11 konu hakkında ilgilendiklerini bildirmek için aradılar. Birkaç gün içinde döneceğiz dediler hadi hayırlısı.
Güncellerseniz takipteyim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…