THH başvurusu nasıl yapılır?

İade alacaklarını sanmıyorum.

Hocam teyit almak için tekrar soruyorum iade reddini PDF yaptım ve faturamı hazırladım bunlar yeterli mi? Bir de bilir kişi klavyeyi görmek ister mi? Yoksa süreç kendi kendine ilerler mi?

Ve şöyle yazmayi planliyorum. N11 üzerinden klavye almış bulunmaktayım ürünün koruma bantlarını açıp testlerini yaptıktan sonra ürün hoşuma gitmedi beğenmediğimi söyleyerek iade talebimi başlattım ama şöyle bir gerekçe göstererek (mevzuata göre iadesi kabul edilmeyen ürünmerhaba, kutusu açılan ve kullanılan elektronik / hijyenik ürünlerin tekrar satılabilirliği olmadığı için iade işlemi sağlanamamaktadır. Ürün hasar/arıza/iade talepleriniz için yetkili servise ileterek onarım/değişim işlemi sağlayabilirsiniz) iade hakkımın olmadığını söylediler.

Yanlış yazdığım bir şeyler varsa yardımcı olunuz hocam.

Son düzenleme:
Hocam teyit almak için tekrar soruyorum iade reddini PDF yaptım ve faturamı hazırladım bunlar yeterli mi? Bir debilir kişi klavyeyi görmek ister mi? Yoksa süreç kendi kendine ilerler mi?

Ve şöyle yazmayi planliyorum. N11 üzerinden klavye almış bulunmaktayım ürünün koruma bantlarını açıp testlerini yaptıktan sonra ürün hoşuma gitmedi beğenmediğimi söyleyerek iade talebimi başlattım ama şöyle bir gerekçe göstererek (mevzuata göre iadesi kabul edilmeyen ürünmerhaba, kutusu açılan ve kullanılan elektronik / hijyenik ürünlerin tekrar satılabilirliği olmadığı için iade işlemi sağlanamamaktadır. Ürün hasar/arıza/iade talepleriniz için yetkili servise ileterek onarım/değişim işlemi sağlayabilirsiniz) iade hakkımın olmadığını söylediler.

"Cayma hakkı"nızın gasp edildiğine değinin. En az 1 yerde cayma hakkı kelimesi geçsin.

Hocam teyit almak için tekrar soruyorum iade reddini PDF yaptım ve faturamı hazırladım bunlar yeterli mi? Bir de bilir kişi klavyeyi görmek ister mi? Yoksa süreç kendi kendine ilerler mi?

Hocam örnek dilekçe atabilirim isterseniz. Haklarınızı terditli olarak ileri sürerseniz mağdur olmanızın önüne geçecektir.

Hocam örnek dilekçe atabilirim isterseniz. Haklarınızı terditli olarak ileri sürerseniz mağdur olmanızın önüne geçecektir.

Hocam sağlam bir tane atın cayma hakkı ile ilgili.

"Cayma hakkı"nızın gasp edildiğine değinin. En az 1 yerde cayma hakkı kelimesi geçsin.

İade yazan yerleri cayma olarak değiştirsem olur mu hocam ne yazsam etkili olur yarın dilekçemi oluşturacağım çünkü.

@cumali_032 hocam siz ne düşünüyorsunuz.

Hocam müşteri hizmetleri aradı mağazayı bilgilendirdik iade sağlanacak tekrar gönderim dediler ama ben yine de garanti olsun diye THH'ye vereceğim yardımcı olunda akşama başlatayım süreci.

Son düzenleme:
İade verildiğinde THH'ye başvurmuş olursanız, hakem heyetine gidip Dilekçe ile başvurunuzu iptal ettirmeniz lazım.

İade verildiğinde THH'ye başvurmuş olursanız, hakem heyetine gidip dilekçe ile başvurunuzu iptal ettirmeniz lazım.

Evet doğrusunuz hocam ama ilk kez yaşamıyorum telefonla arayıp derdini anlatırsan red kararı veriyorlar uğraşma diye. Sizce bekleyeyim mi? Yoksa bugün garanti olsun diye süreci başlatayım mı?

Hocam N11'in iade alacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle gönderin diyecekler sonra servise gidicek. Ve servisten değişim veya iade kararı çıkarsa yapıyorlar. Prosedür öyleymiş. Her firma bunu yapıyor. Saçma bir prosedür. Siz başvurunuzu yapın. N11'den bir şey çıkmayacaktır.

Hocam N11'in iade alacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle gönderin diyecekler sonra servise gidecek. Ve servisten değişim veya iade kararı çıkarsa yapıyorlar. Prosedür öyleymiş. Her firma bunu yapıyor. Saçma bir prosedür. Siz başvurunuzu yapın. N11'den bir şey çıkmayacaktır.

Hocam servise biz göndermeyiz siz gönderin dediler bende servisi aradım üründe hasar yoksa rapor vermeyiz dediler N11'e geri dönünce müşteri memnuniyeti için servis rapor vermezse geri alacağız dedi ama ben dediğiniz gibi THH'ye vereceğim ama ne yazarsam etkili olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı