THH başvurusu nasıl yapılır?

Hocam ben size baştan olanı söylüyorum değiştirmeden aynısını yazın derim.

xx.xx.xxxx tarihinde n11.com üzerinden Razer Tenkeyless(modeli her neyse) modelini satın aldım. Klavyede yay sesi sorunu çıkınca, memnun kalmayıp iade etmek istedim. İadeyi gönderdikten sonra, hijyen ürünü diye iadeyi reddettiler. Bu konuda ben bir mağdurum, kendileri yay sesli bir klavyeyi almıyor.

Bu kadarını yazsanız yeter, benim yazdığımın üstüne biraz ekleme yapsanız iyi olur.

Bu kadarı yeter mi hocam? Ve bir sorum olacak unvan kısmına N11 yazacağım yoksa
doğuş planet elektronik ticaret ve bilişim hizmetleri a. ş. mi Yazmalı mıyım?

Hocam bir de ben kupon uygulamıştım ama onu faturanın alt kısmına yazmışlar hangi fiyatı gireyim ben.

Son düzenleme:

Ödediğiniz miktarı tabii ki.

Aynen doğuş planet elektronik.. yazıcaksınız. Hayır indirime gerek yok, normal ödenecek tutarı yazın.

Sen tüm formu hazırla, özel bilgiler varsa sansürle ss at inceleyim.

Aynen doğuş planet elektronik. Yazıcaksınız. Hayır indirime gerek yok, normal ödenecek tutarı yazın.

Sen tüm formu hazırla, özel bilgiler varsa sansürle SS at inceleyim.

Hocam N11 kafamı karıştırdı benim ödediğim tutar 4188TL ama kendi sitesi ve fatura 4299TL diyor ben 4188TL fiyatı giriyorum o zaman.

Yok. N11 kafanı karıştırmasın, yukarıda yazıyorum ya.

4.299.00TL gireceksin.

Ama bana 4188TL olarak geri dönüş olacak değil mi hocam.

Yok. N11 kafanı karıştırmasın, yukarıda yazıyorum ya.

4.299.00TL gireceksin.

Hocam şimdi ben onlara yay sesi olduğunu belirtmedim buraya yazsam sıkıntı çıkmaz değil mi sadece beğenmediğimi yazmıştım.

14/07/2024 tarihinde n11.com üzerinden Razer tenkeyless(modeli her neyse) modelini satın aldım. Klavyeden yay sesi geldiği için, memnun kalmayıp 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istedim. İadeyi gönderdikten sonra, kutusunu açtığım için iadeyi reddettiler. Bu konuda ben bir mağdurum, kendileri yay sesli bir klavyeyi almıyor ve 14 günlük cayma hakkımı yok sayıyorlar. Hocam kendime göre düzenledim böyle iyi midir aslında yay sesinden bahsetmek istemiyorum çünkü süreç daha farklı ilerleyebilir.

Son düzenleme:
Hocam ben size yukarıdakini yazın dedim, beğenmedim demeyin. Yay sesinden bahsedin, video olarak atarsınız.

Buradakinden bahsediyorum.

Hocam ben size yukarıdakini yazın dedim, beğenmedim demeyin. Yay sesinden bahsedin, video olarak atarsınız.

Buradakinden bahsediyorum.

Hocam urunu tekrar gönderdım vıdeoyu sansım yok.

Hocam dediğiniz gibi yazdım ama hijyen kısmını değiştireyim mi çünkü bana hijyen demediler elektronik ürünlerin ambalajı koruma bandi açıldıgı için almadik dediler tekrar tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…