THH tahmini ne kadar sürer?

Hiçbir adli konuda tahmin işe yarar derecede tutmaz çünkü a ilçesinde 30 gün b ilçesinde 90 gün D de 180 gün sürebilir. İşin mahiyeti de önemli ama en önemlisi heyette çaılaşanların pratik olması, çalışma disiplini ve sitemi vs. Heyetten heyete değişir. Maksimum180 gün de karar verilmesi gerek diye biliyorum. Sizin işiniz bu kadar sürmemeli en az 45 gün sürer.

Çalışanların da yanında karşı tarafın savunma yapması süreci bayağı bir uzatır. Ama bilemiyorum savunma yapabilecekleri bir yanları var mı :D.

Benim JBL kulaklığımın iadesi 1 ayda kabul edildi. 3 ayı geçti ücret iadesi yapıldı. İadeyi yapacak firma salladığı zaman cidden uzun sürüyor.

Aynen öyle. Savunmalarına bağlı.

Çalışanların da yanında karşı tarafın savunma yapması süreci bayağı bir uzatır. Ama bilemiyorum savunma yapabilecekleri bir yanları var mı :D.

THH de genelde savunma falan vermiyorlar.. Nadir.. Savunma verseler de süreyi etkilemez ya da çok ama çok az etkiler..

Hocam öyle demeyin gerçekten 300 500 liranın hesabını senden benden fazla yapar bu tür büyük firmalar. Umarım en kısa zamanda hakkınızı alırsınız.

THH de genelde savunma falan vermiyorlar. Nadir. Savunma verseler de süreyi etkilemez ya da çok ama çok az etkiler.

Doğrudur hocam pek konuya hakim değilim. İlk defa THH'ye başvurdum.

Hocam öyle demeyin gerçekten 300 500 liranın hesabını senden benden fazla yapar bu tür büyük firmalar. Umarım en kısa zamanda hakkınızı alırsınız.

Hediye çeki vermekten bile aciz olmaları üzdü. Gerekçe mağazadan değil siteden aldığım içinmiş.

Hediye çeki vermekten bile aciz olmaları üzdü. Gerekçe mağazadan değil siteden aldığım içinmiş.

Sacmalığa bakar mısınız ya.
Dürüst olarak para kazanılmıyor tabii.
Bu ürünü sen satıyorsun mağduriyeti Ercüment Çözer mi çözecek?

Teknosadan sanırım 4-5 yıl önce 2 alışveriş yaptım. Pişmanlık. Ondan sonra da asla ne sattıklarına bile bakmadım. Kötü hizmet kötü ürün.
Trendyoldan çok alışveriş yapmışımdır ama benim tercihim ==> Amazon-N11-Hepsiburada ==> Satıcı puanlarına ve yorumlara bakmadan hiçbirşey almayın. :)

Teknosa'dan sanırım 4-5 yıl önce 2 alışveriş yaptım. Pişmanlık. Ondan sonra da asla ne sattıklarına bile bakmadım. Kötü hizmet kötü ürün.
Trendyol'dan çok alışveriş yapmışımdır ama benim tercihim Amazon-N11-Hepsiburada ==> satıcı punalarına ve yorumlara bakmadan hiçbir şey almayın. :)

Yıllardır piyasanın içinde olan firma fakat yine de rezalet. Trendyol 3-4 günde işi çözerken bu firmanın hiçbir şey yapmaması üzücü.

Teknosa'dan sanırım 4-5 yıl önce 2 alışveriş yaptım. Pişmanlık. Ondan sonra da asla ne sattıklarına bile bakmadım. Kötü hizmet kötü ürün.
Trendyol'dan çok alışveriş yapmışımdır ama benim tercihim ==> Amazon-N11-Hepsiburada ==> satıcı puanlarına ve yorumlara bakmadan hiçbir şey almayın. :)

Kesinlikle hocam bir de her ürünün orada çok daha pahalı olması da ayrı bir sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı