THIRTY One 31 PRE-WORKOUT nasıldır?

Hocam tüm preworkoutlar çöp demek genellemeye giriyor yani sizin üstünüzde etki etmemesi ürünün kötü olduğu anlamına gelmiyor, para konusunda size katılıyorum benim de mantığım şu o paraya alabileceği en iyi ürünü önermek.
Genel olarak ben de aynı fikirdeyim. Çoğu ürünün içeriği zaten aynı oluyor, fiyatlar da yüksek marka oldukları için. Mysupplement markasının NoTurn Pre'sini kullanıyorum şu an, çok uyguna aldım, içine de 30 gramlık sitrülin takviyesi yapıp kullandım öyle etki ediyor anca.

Genel olarak ben de aynı fikirdeyim. Çoğu ürünün içeriği zaten aynı oluyor, fiyatlar da yüksek marka oldukları için. Mysupplement markasının noturn Pre'sini kullanıyorum şu an, çok uyguna aldım, içine de 30 gramlık sitrülin takviyesi yapıp kullandım öyle etki ediyor anca.

30 gramlık sitrülin takviyesi ne hocam ahirete mi göç edeceksiniz 😃.

30 gramlık sitrülin takviyesi ne hocam ahirete mi göç edeceksiniz 😃.
Arkadaşlar HIQ'in sitrülini almış, benim 15 gramlık ölçekten 2 tane aldım ayrı ayrı, kutuya atıp karıştırdım direkt kutu içinde, takviye dediğim o şekil yani :D

@Aodien_yigit hocam benim önerimi lütfen dene bak beni tanırsınız forumda amacım dobra konuşup insanları doğru yönlendirmek hem verdiğiniz paradan maksimum geri dönüş alırsınız hem de verdiği performansa karşı şaşırırsınız

Merhaba arkadaşlar, şu markaya denk geldim az önce:
Hem fiyatına göre içeriği ve servisi çok iyi. Ama ilk defa duyuyorum bu markayı. Bilen var mı daha önce?

Bileniniz yok mu arkadaşlar.

Thirty One satın aldım birkaç güne gelir geldiğinde yorumlarımı bende yazarım. Çok kahve tüketen bir değilim geldiği zaman yarım ölçek alacağım bakalım nasıl etkisi olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı