Çözüldü Rockstar Games "This Rockstar account doesn't own RDR2" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahagok

Hectopat
Oyunu Steam üzerinden aldım ve daha ilk açışımda bu hatayla karşılaştım. Oyun Steam kütüphanemde de Rockstar Launcher'da My Library kısmında da gözüküyor.
-Oyunun dosyalarını doğrulama.
-Belgelerden Rockstar klasörünü silme.
-RDR klasörünün ismini değiştirme.
Gibi internette gördüğüm çözümler işe yaramadı, başka bir çözüm yolu bilen var mı acaba?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-27 223226.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-27 223226.png
    310,8 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam serverlardan kaynaklıymış anlaşılan hiçbir şey yapmadım şuan girebiliyorum.
Social Club'ınız aktif mi ve ilişkili mi oyunla? Giriş çıkış yapın ve launcher'ı yeniden başlatın.

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyorum bugün yüklendi oyunum. Başka aynı sorunu yaşayanlarda var aynı konudan açılmış sanırım genel bir problem.

Social Club'ınız aktif mi ve ilişkili mi oyunla? Giriş çıkış yapın ve launcher'ı yeniden başlatın.
Social Club'a defalarca sign out, sign in yaptım. Hesabı da en son bir yıl kadar önce Epic Gamesden GTA oynamak için kullanmıştım. Oyunu Social Club'ımda görebiliyorum.

Dosya Ekleri

• asa.png
    asa.png
    337,2 KB · Görüntüleme: 62
Hocam RDR2'yi bilmiyorum ama GTA 5'de Steam'de oyuna sağ tıklayıp Yönet > CD Anahtarları'na tıklayınca orada bir kod görüyorsunuz ve o kodu Rockstar hesabınızda etkinleştirebiliyorsunuz. Bir deneyin.

Arkadaşlar ben 2-3 gün önce temizleme yapıyordum ve BattlEye dosyasını Zula'yla alakalı sanıyordum fakat Rockstar ile de alakası varmış sanırım şimdi araştırdım. Oyunu indirdikten sonra bile gelmedi BattlEye. Sorunun bununla alakası olabilir mi?

Arkadaşlar ben 2-3 gün önce temizleme yapıyordum ve BattlEye dosyasını Zula'yla alakalı sanıyordum fakat Rockstar ile de alakası varmış sanırım şimdi araştırdım. Oyunu indirdikten sonra bile gelmedi BattlEye. Sorunun bununla alakası olabilir mi?
Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.

Arkadaşlar ben 2-3 gün önce temizleme yapıyordum ve BattlEye dosyasını Zula'yla alakalı sanıyordum fakat Rockstar ile de alakası varmış sanırım şimdi araştırdım. Oyunu indirdikten sonra bile gelmedi BattlEye.

Hocam RDR2'yi bilmiyorum ama GTA 5'te Steam'de oyuna sağ tıklayıp yönet > CD anahtarları'na tıklayınca orada bir kod görüyorsunuz ve o kodu Rockstar hesabınızda etkinleştirebiliyorsunuz. Bir deneyin.

Kod yok hocam.

Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.

Doğruladım 2 kere eksik yok diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı