"This Steam account is already linked to a different Social Club" hatası

Eğer üstte bilmediğiniz bir email yazıyorsa Rockstar supporta başvurman lazım, eğer Max Payne 3, La noire veya GTA 5'in varsa işin daha kolay olur. Olmazsa 15 gün kadar bile sürebiliyor.

Eğer üstte bilmediğiniz bir email yazıyorsa Rockstar supporta başvurman lazım, eğer Max Payne 3, La noire veya GTA 5'in varsa işin daha kolay olur. Olmazsa 15 gün kadar bile sürebiliyor.

RDR2 ve GTA5var ama süreci daha hızlı yapacaksa GTA4 alabilirim

Bide rockstar hatası değil mi bu?

RDR2 ve GTA5var ama süreci daha hızlı yapacaksa GTA4 alabilirim.

Bir de Rockstar hatası değil mi bu?

GTA 4 falan almanız süreci hızlandırmaz sadece GTA 5, la noire ve Max Payne 3'ün CD anahtarını Steam'de görebilirsiniz ve bu da Rockstar Support'la iletişimini kolaylaştırır.

2. olarak hayır bu bir Rockstar hatası değil:
Hesabınıza birisi girmiş olabilir.
Çinlilerin yaptığı bir dalga vardı o olabilir.
Hesabı satın almışsanız olabilir.
Eski social clubınızı unutmuşsanız olabilir.

3. ve son olarak söyliyeceğim şey ise Social Club - Social Club Account - Account Linking - Rockstar Games Customer Support adresine girip Social Club'la Steam hesabının bağlantısını kaldırmak istediğinizi söylemeniz olacaktır. Başına da Social Club'a erişiminin olmadığını belirtirsen daha iyi bir iletişim kurabilrsin. Ve söylemeden geçemeyeceğim ki Rockstar Support aşırı ilgisiz ve cevapları 2-3 gün aralığında yazacaktır. Bu mesajları Rockstar'ın kendi sitesinden değil de emailden cevaplamanız gerekmektedir.

GTA 4 falan almanız süreci hızlandırmaz sadece GTA 5, la noire ve Max Payne 3'ün CD anahtarını Steam'de görebilirsiniz ve bu da Rockstar Support'la iletişimini kolaylaştırır.

2. olarak hayır bu bir Rockstar hatası değil:
Hesabınıza birisi girmiş olabilir.
Çinlilerin yaptığı bir dalga vardı o olabilir.
Hesabı satın almışsanız olabilir.
Eski social clubınızı unutmuşsanız olabilir.

3. ve son olarak söyliyeceğim şey ise Social Club - Social Club Account - Account Linking - Rockstar Games Customer Support adresine girip Social Club'la Steam hesabının bağlantısını kaldırmak istediğinizi söylemeniz olacaktır. Başına da Social Club'a erişiminin olmadığını belirtirsen daha iyi bir iletişim kurabilrsin. Ve söylemeden geçemeyeceğim ki Rockstar Support aşırı ilgisiz ve cevapları 2-3 gün aralığında yazacaktır. Bu mesajları Rockstar'ın kendi sitesinden değil de emailden cevaplamanız gerekmektedir.
A socialclub account that I do not know is connected to my steam account and I did not do this, please remove the account from the steam account that I did not create and link it to the socialclub account that I use, I would love it if you do it without canceling the games, I paid for them
bu yazı iyimidir sizce?

Bide ben sizden once bir konu açmıştım yeni konumu açıp devam edeyim yoksa burdan devam edeyim mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230812-133121.jpg
    Screenshot_20230812-133121.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 943
Son düzenleme:
Buradan devam edebilirsin ki yazdığı şeyi yanıtlayın.

Social Club hesabınızın kullanıcı adını öğrenmek için size talimatı göstermem lazım, onu öğrenmen için herhangi bir Rockstar oyununa giriş yapın ve hatayı alın, sonra ise Launcher'ı kapatmadan C:\Users\Kullanıcı adınız\OneDrive\Belgeler\Rockstar Games\Social club adresine girin ve social club.log'u seçin ve orada kullanıcı adınızı arayın.

2'ncisi için Steam'e girip hesap detayları deyip tüm ekranın SS'ini alıyorsunuz.

3'üncüsü ise Steam'e girip hesap detaylarına tekrar girin ve alttaki resimdeki Steam ID'yi yazı olarak yazmanız

Sonuncusu ise Steam hesabıyla eşleşmesini kaldırırsanız ne olacağını anladığınızın teyitini istiyor (merak etmeyin tekrar GTA oynayabiliyorsunuz)

Ve bunları mailden rockstara gönderin. Ve umarım yardımcı olabiliyorumdur

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-12_144745149.png
    resim_2023-08-12_144745149.png
    45,3 KB · Görüntüleme: 847
@Serz merhaba reis ben ayın 4'ünde Rockstar Support'dan ticket açtım ayın 9'unda bana birkaç kanıt atmamı söylediler attım. Sonra inceledik ama satın alma makbuzuna ulaşmamadık dediler ve hiçbir social Club hesabına bağlı olmayan bir e-posta istediler. Bekliyorum ne yapabilirim başka 8 gün oldu canım sıkılmaya başladı artık.

@Serz merhaba reis ben ayın 4'ünde Rockstar Support'dan ticket açtım ayın 9'unda bana birkaç kanıt atmamı söylediler attım. Sonra inceledik ama satın alma makbuzuna ulaşmamadık dediler ve hiçbir Social Club hesabına bağlı olmayan bir e-posta istediler. Bekliyorum ne yapabilirim başka 8 gün oldu canım sıkılmaya başladı artık.

Social Club - Social Club Account - Account Linking - Rockstar Games Customer Support adresine girip yeni bir ticket açın hocam gerekli bilgileri ileteceğim. Ticketa da Social Club'la Steam hesabımın eşleşmesini kaldırmak istediğinizi yazın.

Social Club - Social Club Account - Account Linking - Rockstar Games Customer Support adresine girip yeni bir ticket açın hocam gerekli bilgileri ileteceğim. Ticketa da Social Club'la Steam hesabımın eşleşmesini kaldırmak istediğinizi yazın.

Bir sorum olacak şimdi eğer Steam hesabımla Social Club hesabımın bağlantısını kaldırırsam Social Club hesabımı nasıl alacağım. E postası değişen Social Club hesabında ilerleme kaydettim bu ilerlemenin hepsi gidecek mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı