This version of mac os x is not supported on this platform hatası

Eren T.

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Hackintosh kuracağım. Kullandığım config'i değiştirip yeni config verir misiniz? Big Sur'da hata aldım.

Config: config
BIOS: InsydeH20
Sürüm: 429.0.0.0
İşlemci: Ivy Bridge

Çünkü dahili grafik kartını tanıtmadın. Ama ondan önce rehberde burayı gerçekleştir.
1685367036136.png

Çünkü dahili grafik kartını tanıtmadın. Ama ondan önce rehberde burayı gerçekleştir.
Eki Görüntüle 1798612

Tamam hocam.

Eki Görüntüle 1798612

Hocam bunu yapmak zorunlu mu? Çünkü zahmetli bir işlem ve vaktim yok. Kurulumda kasması benim için problem değil. macOS boot edildikten sonra yine kasar mı? @yusufklncc

@yusufklncc, hocam dönüş sağlar mısınız?

@yusufklncc, hocam niye dönüş yapmıyorsunuz?

@yusufklncc hocam niye konuyla 16 dakika bakışıp başka konuya geçiyorsunuz?

Son düzenleme:
Bir şeyle bakışmıyorum hocam. Burası WhatsApp değil ya da ben 7/24 her an tüm konulara annda dönüş garantisi olan birisi değilim. Gerekli ana 2 rehberi vermiştim zaten. Sonrada takip etmen gereken yerleri attım. Videolardaki işlemler nerden baksan 30 dakika zaten. Mesela en basitinden ağ aygıtlarını tanıtmazsan kurulumdan sonra nasıl kullanmayı düşünüyorsun?

Bununla dene açmayı.

Son düzenleme:
Bir şeyle bakışmıyorum hocam. Burası WhatsApp değil ya da ben 7/24 her an tüm konulara annda dönüş garantisi olan birisi değilim. Gerekli ana 2 rehberi vermiştim zaten. Sonrada takip etmen gereken yerleri attım. Videolardaki işlemler nerden baksan 30 dakika zaten. Mesela en basitinden ağ aygıtlarını tanıtmazsan kurulumdan sonra nasıl kullanmayı düşünüyorsun?

Bununla dene açmayı.

Tamam hocam. Rehberdekileri yaptım bir şey değişmedi bu arada. Ayrıca diski APFS olarak siliyorum kurulumda kuramıyorum. Şimdi deneyeceğim.

@yusufklncc, yine this version of mac os x is not supported on this platform hatası alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı