This version of Mac OS X is not supported on this platform hatası

erdogan128

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce merhaba 2 gündür laptopa Mac OS siera kurmaya çalışıyorum.
Bilgisayarımın özellikleri:

Sony Vaio VGN fw270j

İşlemci: Intel Montevina 1066 Mhz 2.26 Ghz. 3 MB Cache Bellek P8400 İşlemci
Ram: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max.4 GB) Ram
Sabit Disk: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
Ekran Karti: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1340 MB Ekran Kartı
[TBODY] [/TBODY]

Bir türlü kuruluma geçemiyorum sürekli bu hatayı alıyorum.
This version of mac os x is not supported on this platform

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın uyumsuz. Sistemine kurulum yapabilsen dahi bile, grafik kartını tam olarak tanımayacaktır. Ayrıca denemek istiyorsan neden Sierra? OS X basit bir işletim sistemi değil. Buda güncellendikçe sistem gereksinimleri artıyor.
hocam şimdide niresh mavericks kurdum çalıştı fakat bu seferde açılışta sadece usb üzerinden boot ediyor colver kurdum yine olmadı

Hatırladığım kadarı ile o imaj Chameleon bootloader kullanıyor. Dolayısıyla imajın Extra/ org.chameleon.plist dosyası çindeki komutları kullanıp Clover Config.plist'i yeniden düzenlemen gerekiyor. Ayrıca yine Extra klasöründe bulunan kext'leri de /EFI/CLOVER/Kexts/10.9 içine kopyalamalısın.

Hatırladığım kadarı ile o imaj Chameleon bootloader kullanıyor. Dolayısıyla imajın Extra/ org.chameleon.plist dosyası çindeki komutları kullanıp Clover Config.plist'i yeniden düzenlemen gerekiyor. Ayrıca yine Extra klasöründe bulunan kext'leri de /EFI/CLOVER/Kexts/10.9 içine kopyalamalısın.
hocam çok teşekkür ederim sistem gereksinimleri düşük imaj dosyası var mı varsa link verebilir misiniz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı