This version of Vanguard requires Secure Boot hatası

prometeheus

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Laptopa Valorant yükledim. Ilk eğitimi tamamlamak için başlıyorum 2 3 dakika sonra"this version of Vanguard requires Secure Boot to be enabled in order to play"hatasını alıyorum. Baktığım kadarıyla Secure Boot'u kapatıp BIOS'u CSM veya legacy yapmam gerekiyormuş. BIOS'u CSM veya legacy olarak nasıl değiştireceğimi bilmiyorum şu an UEFI ama boot Security'yi kapatınca da bu sefer "invalid signature detected. Check Secure Boot policy in setup"hatası ile karşılaşıyorum. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?

Hocam Vanguard bildiğim kadarıyla Secure Boot açık olmayan hiçbir bilgisayarda oynamaya izin vermiyor. CSM veya Legacy boot ise aynı şekilde boot ayarlarından yapılıyor. Anakarttan anakarta bios yazılımı değiştiği için tam olarak nasıl yapılır söyleyemeyiz ancak boot ayarları altında olması gerekiyor.

Hocam Vanguard bildiğim kadarıyla Secure Boot açık olmayan hiçbir bilgisayarda oynamaya izin vermiyor. CSM veya Legacy boot ise aynı şekilde boot ayarlarından yapılıyor. Anakarttan anakarta BIOS yazılımı değiştiği için tam olarak nasıl yapılır söyleyemeyiz ancak boot ayarları altında olması gerekiyor.

Şöyle hocam UEFI boot benimki ve Security boot u kapatınca hata veriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı