Epic Games This War of Mine 4,65 TL

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1743606460293.png

Seçimler yaparak bir grup insanı hayatta tutmaya çalıştığınız oyun olan This War of Mine, Epic Games'te indirimle 4, 65 TL'ye düştü.

Oyun sayfası: https://store.epicgames.com/tr/p/this-war-of-mine

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke ben de az bekleyip Epic'ten alsaydım. Steam ilkbahar indirimlerinde yaklaşık 2 dolara almıştım ancak yine de tavsiye ederim. Oynayın, oynatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
40 liraya bile rahatlıkla değer. Çok güzel bir oyun. 11bit studios a hayranım ya. Hem oyunları çok iyi hem de hepsine Türkçe getiriyorlar. Oyun müziği konusunda dünyanın en iyileri bence. Müzikleri inanılmaz iyi

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam, bu oyunu Steam'den alınca oyunun gelirleri Ukrayna'daki sivillere yardım için gidiyordu. Epic'te böyle bir şey var mı bilmiyorum.

Platform bağlı bir şey değildi. Son 1 haftada kazandığı tüm geliri bağışlamışlardı. Aktif olarak gitmiyor. Paylaşım yapıldığı hafta kazandığı bağış olarak yapıldı.

Duyurmak istiyoruz ki burada Ukrayna'yla birlikte Rusya'nın karşısında duruyoruz. Kelimelerin anlamını yitirdiği bu zamanlarda: Önümüzdeki 7 gün boyunca tüm platformlardaki This War of Mine oyununun tüm satışlarını ve DLC satışlarını bağışlayacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı