Thomson monitör alınır mı?

irresistable

Hectopat
PS5'te kullanmak için ucuz sayılabilecek bir monitör arıyorum.
Thomson Gaming Monitör 27" Monitör
modelini buldum fakat marka şüpheye düşürdü. Markayı bilen veya kullanan var mı alınır mı? Sadece 1 adet yabancı inceleme buldum.

modeliyle arasında kaldım. Aslında bu favorimdi fakat HDMI 2.0 olması sanırım tam potansiyelde kullanıma engel oluyor. 2.1 şart mıdır? Şartsa Thomson alınır mı?

PS5'te kullanmak için ucuz sayılabilecek bir monitör arıyorum.
Thomson Gaming Monitör 27" Monitör
Modelini buldum fakat marka şüpheye düşürdü. Markayı bilen veya kullanan var mı alınır mı? Sadece 1 adet yabancı inceleme buldum.

Modeliyle arasında kaldım. Aslında bu favorimdi fakat HDMI 2.0 olması sanırım tam potansiyelde kullanıma engel oluyor. 2.1 şart mıdır? Şartsa thomson alınır mı?

İyi gözüküyor YouTube'dan incelemelerine bakıp karar verebilirsiniz ancak şahsi fikrim 2 3 bin lira ekleyerek MSI gibi markalara yönelmeniz olacaktır.

Bütçem 7500 TL. Aşmak isteyeceğimi çok sanmıyorum ama yine de varsa bir model önerir misiniz?

Gerçekten incelemelerine baktım ve çevremde güzel övgüler alıyor:Amazon.com.tr
Eğer bilindik markalara yöneliceğim derseniz:https://www.pttavm.com/samsung-odys...ncu-monitoru-p-1426926017?ref=akakce&v=1.79.4
Rampage de var pek Rampage sevmesemde iyi duruyor:Amazon.com.tr

Bütçem 7500 TL. Aşmak isteyeceğimi çok sanmıyorum ama yine de varsa bir model önerir misiniz?

Sanırım attığım 3 seçenekten 1.sini seçerdim bence sizde bir değerlendirme yapın ancak en F/P 1. ürün.

Gerçekten incelemelerine baktım ve çevremde güzel övgüler alıyor:Amazon.com.tr
Eğer bilindik markalara yöneliceğim derseniz:https://www.pttavm.com/samsung-odys...ncu-monitoru-p-1426926017?ref=akakce&v=1.79.4
Rampage de var pek Rampage sevmesemde iyi duruyor:Amazon.com.tr

Sanırım attığım 3 seçenekten 1.sini seçerdim bence sizde bir değerlendirme yapın ancak en F/P 1. ürün.
evet konunun başında belirttiğim gibi tercihim HTC'nin bu modeliydi fakat HDMI 2.0 girişi tam potansiyelinde kullanımına engel oluyor sanırım. 2K'da 60 fps (emin değilim) iletim sağlıyormuş. Kullanamayacaksam almak da pek mantıklı gelmiyor. Hoparlörü olmaması da cabası.

Evet konunun başında belirttiğim gibi tercihim HTC'nin bu modeliydi fakat HDMI 2.0 girişi tam potansiyelinde kullanımına engel oluyor sanırım. 2K'da 60 FPS (emin değilim) iletim sağlıyormuş. Kullanamayacaksam almak da pek mantıklı gelmiyor. Hoparlörü olmaması da cabası.

PS5 HDMI 2.0 desteklemiyor muydu? Benmi yanlış biliyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı