Thonet & Vander VX320 mikrofon hakkındaki ilk izlenimler

Merhaba forum üyeleri,

Geçtiğimiz günlerde Thonet & Vander VX320 model mikrofonu elime aldım. Forumu biraz araştırdım ama bu modelle ilgili çok fazla kullanıcı deneyimi göremedim. Ben de kendi ilk izlenimlerimi paylaşayım dedim, almak isteyenlere belki fikir olur.

Kutu içeriği gayet sade ama düzenli; mikrofon, masa standı ve USB kablosu çıkıyor. Malzeme kalitesi fiyatına göre beklediğimden iyi, plastik hissiyatı çok ucuz değil. Stant biraz hafif kalmış, masada sağlam dursun istiyorsanız altına kaymaz bir şey koymak mantıklı olabilir.

Kurulumu tamamen tak-çalıştır. Windows hemen tanıdı, ekstra bir yazılım indirmeye gerek kalmadı. Ses testlerini yaptım; yakın mesafede ses gayet net, bas ve tizler dengeli. Gürültü engelleme özelliği de gayet yeterli ve güzel çalışıyor. Tek eksilerinden birisi tam anlamıyla özgür bırakamıyoruz mikrofonu, onun için de masaya tutturmalık parça göndermişler, bir mikrofon kolu alınıp o problemin önüne geçilebilir. Sadece kulaklığıma takılı mikrofon kullanıyor olmamdan mıdır bilmem biraz dikkatimi çekti, mikrofona böyle tam konuşmanız gerekiyor.

Henüz uzun süreli kullanmadım ama ilk izlenim olarak “fiyat/performans ürünü” diyebilirim. Özellikle Online toplantı, oyun içi sesli sohbet veya başlangıç seviyesinde yayın düşünenler için gayet yeterli görünüyor. Profesyonel yayıncıları tatmin eder mi emin değilim ama günlük kullanım için fazlasıyla iş görür gibi.

Ben biraz daha deneyip ilerleyen günlerde detaylı yorum yazarım. Sizlerden de bu mikrofonu kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…