Sürprizbozan Thor: Love and Thunder'ı nasıl buldunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heyotakire

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yağcı
Merhaba, bildiğiniz üzere bugün Thor: Love and Thunder çıktı. Filmi nasıl buldunuz beklentilerinizi karşıladı mı?
İleri filmler için teorilerinizi de merak ediyorum açıkçası .

Ben kendi açıma konuşayım gorr yani diğer ismiyle the god butcher in yetersiz kaldığını düşünüyorum belki de film diğer Marvel yapımlarına göre kısa diyedir. Ayrıca filmdeki zeus soytarıya dönmüş resmen hiçbir şey yapmadı. Son olarak da Thor'un mjolnir i hiç kullanmaması beni üzdü end Game'de ki gibi hem fırtına kesiciyi hem mjolnir i Thor'un elinde görmek isterdim.

Son düzenleme:
Sırf jane karakterini göstercekler diye Thor arka planda kalmış ragnarok taki gibi tek o olsa çok güzeldi film.
Bir de konundan alakasız bir şey soracağım çok merak ediyorum.
Thor endgamede geçmişte mjloniri aldı geçmişteki thora ne oldu o zaman onun çekicine.

O konuyla alakalı herhangi bir bilgi göremedim.

End Game de zamanda geriye gittikleri için mjloniri gelmişti daha sonra her şey eski haline gelince tekrar yok oldu.

Geçmişteki Thor konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı ama olay şöyle olmuş olabilir: Geçmiş zaman dilimindeki Thor çekici aramıştır aramıştır sürekli çekici çağırmak için uğraşmıştır ve bulamamıştır sonra Kaptan Amerika geçmişe gidip çekici tekrar ona vermiştir diye düşünüyorum.

Bana mantıklı gelmedi.

Sitelere düştü mü?
Hayır en az 2 3 haftaya.

Ben beğendim tatlı film olmuş ama kısaydı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…