Thread stuck in device driver hatası

Puroesy

Kilopat
Daha fazla  
Daha dün kargodan gelen 3200G'li APU sistemim yaklaşık yarım saat önce başlıktaki hatayı verdi. İşlemciyi garantiye göndermeli miyim?
Minidump

Hemen göndermeyin, sürücüsünü DDU ile kaldırıp en güncel WHQL imzalı sürümünü kurun. EAC'i kaldırın ve BIOS'u güncelleyin.

1) Ekran kartı sürücüsü arızası. Ekran kartınızın WHQL sürümünü bilgisayarınıza indirip DDU yazılımı ile eski sürücüyü silip bu indirdiğinizi yüklemelisiniz. DDU kullanım rehberi aşağıda.

2) Easy Anti Cheat yazılımını silin.

3) BIOS güncelleyin. @Bora Dere arkadaş söylemiş zaten.

4) Aşağıdaki rehberi uygulayın. Sonuçları paylaşın.

Son düzenleme:
İlk ve sonuncu dediklerinizi yaptım. Scannow taramasında şöyle birşey çıktı.
@Enes3078

Dosya Ekleri

• sfcscannow.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 77
İlk ve sonuncu dediklerinizi yaptım. Scannow taramasında şöyle bir şey çıktı.
Tamam, bu bazı dosyaların onarıldığını söylüyor. Diğer önerilerimizi de yapın.

Tamam, bu bazı dosyaların onarıldığını söylüyor. Diğer önerilerimizi de yapın.
EAC'i oynadığım bir oyun kullanıyor. Birde BIOS güncellemesini bir daha aynı hatayı alırsam yapacağım. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Rica ederiz, sorunun çözülmesi veya devam etmesi durumunda konuya geri dönüş yapmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Sorun yine grafik biriminde görünüyor. Sürücü güncelleme işlemini bahsettiğimiz şekilde yaptınız değil mi?

Eğer öyleyse BIOS'u güncelleyin. İşlemciye OC gibi bir işlem yaptıysanız kaldırın. Oyun içinde sıcaklıklar nasıl?

Sürücüyü hakkında dediklerinizi tam anlamıyla yaptım. OC asla yapmadım. GPU ve CPU full kullanımdayken maksimum 81 derece oluyor. Şimdi de BIOS'u güncelleyeceğim.
Bu ekranda en üsttekini mi yüklemem gerekiyor ?

Dosya Ekleri

• bıos.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…