Thread stuck in device driver hatası

Bu ekranda en üsttekini mi yüklemem gerekiyor?
Evet, sizinki zaten 3.70. Üst tarafta aynı zamanda nasıl yapacağınızı söyleyen bir rehber var, ona da bakabilirsiniz.

Evet, sizinki zaten 3.70. Üst tarafta aynı zamanda nasıl yapacağınızı söyleyen bir rehber var, ona da bakabilirsiniz.
BIOS'u güncelledim. Sizce garantiye göndermeli miyim ? İçimi bir korku sardı.

Güncelleme çözebilir, zamanında çözdüğünü görmüştüm. Yarına kadar bekleyin, yine hata alırsanız yeni dosyaları atarsınız. Hata almazsanız da geri dönüş yapın lütfen, çözüldüğünden emin olalım.

Yeniden teşekkür ederim. Hata verdiği an direk buraya geliyorum zaten.

Geri dönüşünüzü bu mesajımdan sonra yapın ki bildirim alabileyim. Yoksa arka arkaya iki tane mesaj atmış oluyorsunuz, bana da bildirim gelmiyor.

Geri dönüşünüzü bu mesajımdan sonra yapın ki bildirim alabileyim. Yoksa arka arkaya iki tane mesaj atmış oluyorsunuz, bana da bildirim gelmiyor.
Abi bu seferde IRQL Not Less or Equal hatasıyla birlikte mavi ekran verdi. Galiba donanımsal bir problem var.
Minidump

Sisteme USB aracılığıyla takılı olan klavye veya fare dışındaki her şeyi çıkarın. Bu sefer sorun grafik biriminde değil gibi.

Bunun Wo Mic'le alakası olabilir mi ?

Eğer USB ile bağlıyorsanız olabilir. Sürücüsünü güncellemeyi deneyin, zaten güncelse kullanmayın.

Daha demin bir daha mavi ekran yedim usb'yi çıkarmadan sorunu tam bulmak için. UNEXPECTED KERNEL MODE TRAP bu hatayı aldım.
Minidump

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…