Bu alta bahsediğim deli yürekte drop yiyorum. Evet evet yanlış duymadınız drop yiyorum. Genelde oynadığım oyunlar PUBG ve Rainbow Six Siege. Bu bilgisayarı normalde render amaçlı dizilmişti ama arada bir oyun oynadığımda felaket şekilde drop yiyorum. Format attım 1-2 gün düzgün çalıştı sonra tekrar eski haline aldı. Acaba Termal macun zamanımı geldi. Bu PC'yi 17.07.2018 tarihinde dizdim. Yani problem ne. Lütfen biriniz yardımcı olun.
O çalıştığı 1 - 2 gün içinde hangi driverleri, programları indirdin?
Isınmadan kaynaklı olacağını düşünmüyorum ama Afterburner programını indirip oyunda ekran kartı, RAM ve işlemcinin kullanım ve sıcaklık değerlerini gösterecek şekilde oyundayken ekran görüntüsü çekip atar mısın?
@Piscosour Cevabınız için teşekkürler.O gün içerisinde yazılımsal bi hata olduğunu çözebilmek için sadece oyun oynadım hiçbirşey indirmedim.Bide shadowplayde ekteki screenshotta gösterdiğim gibi video kayıtlarında bozukluk mevcut.Biraz önce pubgde denedim öyle bir bozuk video kaydı sorunu olmadı ama drop vardı. Acaba ekran kartım meftamı. Ayrıntılı bir şekilde nasıl atayım afterburner detaylarını ?
( Screenshottaki problem galiba sadece r6s de tek oluyor. )
ekranlarım displayport desteklemiyor. @Piscosour
Açtığım OSD'ler şunlar:
Gpu Sıcaklığı
Gpu Kullanımı
Bellek Kullanımı
İşlemci Hızı
Bellek Hızı
Güç
Sıcaklık Limiti
Kullanma Limiti
FPS
+ Ekran kartı fan modu auto idi. Ona Karışmak istemedim çünkü doğal değerler çıksınki problem ney çözelim