Threads Yakında Türkiye’de Kullanılamayacak!

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.941
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Threads Türkiye

Rekabet Kurumu’nun aldığı karar doğrultusunda Meta’nın X alternatifi olarak hayata geçirdiği Threads, 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren artık Türkiye’deki kullanıcılar tarafından kullanılamayacak. Bu, Türkiye’deki kişilerin Threads uygulamasını indiremeyeceği, Threads.net’ten Threads’e erişemeyeceği, bir Threads profili oluşturamayacağı veya mevcut Threads profillerini kullanamayacağı anlamına geliyor. Threads profili oluşturduysanız ve Türkiye’de bulunuyorsanız profiliniz devre dışı bırakılacak ancak silinmeyecek. Profiliniz […]

Devamı: Threads Yakında Türkiye’de Kullanılamayacak!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Zaten dağıtık bir platform. Dağıtık platform protokolü kullanan herhangi bir sosyal medyayı kullanırsanız zaten Threads'i %100 olmasa da kullanabilirsiniz.
 
Twitter her yeri satın alıyor anlaşılan.
 
Meta verse sisteminde bilgi toplama ve izinler açısından, Threads'in Fb/whatsapp'in yapamadığını, hatta TikTok'un ilk zamanlarına (ve ara ara değişken güncellemelerle muhtemelen gelip giden) bilgi madenciliği - kullanıcının mal olarak veya mal kategorisinde kullanılarak işlenmesi için şirketin bulunduğu toprakların yasalarına uygun bir araçtı.

Burada da har...vergi alamadığından, vergi aflarından dolayı araya biraz para sıkışmış, threads'i çözüp bağlarsın şekeroğlan, pamuk eller cebe.
 

Geri
Yukarı