Arkadaşlar bu iki soğutucudan hangisini tercih etmeliyim? Classone çift fan 2200 RPM fan hızına sahip, throne ise tek fan 3000 RPM. Bu ikisi arasında kararsız kaldım bunlar dışında da önerileriniz varsa beklerim. Classone GT102 Throne Artic Pro
Classone Gaming GT200 Laptop Soğutucu Notebook Stand, 3000 RPM,10 RGB ışık kontrolü, 15.6-17 inch, Hız kontrolü, 2 Büyük fan,Telefon standı, 1 TYPE-C Usb,1 USB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu da bir seçenek olabilir. Throne olanı kullanıyorum 14 cm'lik 3k rpm fan dönmesine rağmen gözle görülür sıcaklık düşüşü yapmıyor oyunlarda. Ek olarak filtre çıkmıyor. Filtre olmadığından da pc içine doğrudan toz basıyor. Çoğu soğutucunun iets gt500 vs hariç işe yaradığını düşünmüyorum.
Classone Gaming GT200 Laptop Soğutucu Notebook Stand, 3000 RPM,10 RGB ışık kontrolü, 15.6-17 inch, Hız kontrolü, 2 Büyük fan,Telefon standı, 1 TYPE-C Usb,1 USB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu da bir seçenek olabilir. Throne olanı kullanıyorum 14 Cm'lik 3K RPM fan dönmesine rağmen gözle görülür sıcaklık düşüşü yapmıyor oyunlarda. Ek olarak filtre çıkmıyor. Filtre olmadığından da PC içine doğrudan toz basıyor. Çoğu soğutucunun iets GT500 vs hariç işe yaradığını düşünmüyorum.
Classone gt100 modelinden filtre çıkıyor gt200'den çıkmıyor sanırım. Gt100'de de pc'yi koyduğun yerdeki sünger eksik hava kaçacak bu defa da. Tül perde vs gibi bir şeyle filtre uydururum diyorsan gt200 al illa soğutucu istiyorsan.
Classone gt100 modelinden filtre çıkıyor gt200'den çıkmıyor sanırım. Gt100'de de pc'yi koyduğun yerdeki sünger eksik hava kaçacak bu defa da. Tül perde vs gibi bir şeyle filtre uydururum diyorsan gt200 al illa soğutucu istiyorsan.
Tercih sizin çift açıkçası ya throne ya da gt200 alırdım ben. İlk iş filtreyi halletmeniz önemli konu bence. Hangisini alırsanız alın mutlaka deneyimlerinizi bekliyorum hayırlı olsun şimdiden.
Tercih sizin çift açıkçası ya throne ya da gt200 alırdım ben. İlk iş filtreyi halletmeniz önemli konu bence. Hangisini alırsanız alın mutlaka deneyimlerinizi bekliyorum hayırlı olsun şimdiden.
Bende bu var Amazon.com.tr kendim kutunun içinden çıkan beyaz koruyucu sungeri kesip boşlukları kapattım 7-8 derece fark ettiriyor altında filtreside var anlamıyorum neden koymamışlar sunger amacı vakumlu yapmak zaten.