Throne Artics Pro vs Classone GT102

Bende bu var Amazon.com.tr kendim kutunun içinden çıkan beyaz koruyucu sungeri kesip boşlukları kapattım 7-8 derece fark ettiriyor altında filtreside var anlamıyorum neden koymamışlar sunger amacı vakumlu yapmak zaten.
Gayet iyi fark yaratmış. Laptopun altını yükseltmekle aynı etkiyi gösteriyor bende bu tarz soğutucular

MEMO FL08 tavsiye ederim bunların yerine. Mıknatıslı dört tarafı da çevreleyen süngeri var + fanın toz filtresi takılı geliyor + güç kaynağını adaptörden alıyor. Tek sıkıntı garanti durumu belirsiz, bir de güç adaptörü bizim prizlerle uyumsuz gelecektir büyük ihtimalle. Dönüştürücü almalısınız.

Memo FL08 tavsiye ederim bunların yerine. Mıknatıslı dört tarafı da çevreleyen süngeri var + fanın toz filtresi takılı geliyor + güç kaynağını adaptörden alıyor. Tek sıkıntı garanti durumu belirsiz, bir de güç adaptörü bizim prizlerle uyumsuz gelecektir büyük ihtimalle. Dönüştürücü almalısınız.

Tavsiyeniz için teşekkürler, alacak arkadaşlara ben de bilgilendirme vereyim.

Hocam nedir durum?

Öncelikle toz filtresi bulunmamakta, fanları güçlü soğutma bakımından sorun yok. Ancak 17.3 inchlik bir laptop için biraz küçük. Mıknatıslı süngeri var ancak mıknatısları güçlü değil bu yüzden biraz kayma yapabiliyor. 2 tane ayaklığı var tutmak için kaymaması için onu açıp kullanmak gerekiyor bu sefer de 17.3 inch laptop için uyumlu olmuyor.

Ben süngerleri çıkarıp kullanıyorum yine de soğutma da başarılı alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Öncelikle toz filtresi bulunmamakta, fanları güçlü soğutma bakımından sorun yok. Ancak 17.3 inchlik bir laptop için biraz küçük. Mıknatıslı süngeri var ancak mıknatısları güçlü değil bu yüzden biraz kayma yapabiliyor. 2 tane ayaklığı var tutmak için kaymaması için onu açıp kullanmak gerekiyor bu sefer de 17.3 inch laptop için uyumlu olmuyor.

Ben süngerleri çıkarıp kullanıyorum yine de soğutma da başarılı alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Ben sanırım GT 100 alacağım filtre olayı güzel üstüne bir de süngerler bence çok sorun olmamalı hava direk Gaming laptoplarda fanlar tarafından emilecektir. Eger her taraf kapalı olursa da hava akışı bence pek bir şey değişmiycektir.

Ben sanırım GT 100 alacağım filtre olayı güzel üstüne bir de süngerler bence çok sorun olmamalı hava direk Gaming laptoplarda fanlar tarafından emilecektir. Eger her taraf kapalı olursa da hava akışı bence pek bir şey değişmiycektir.

Şimdiden hayırlı olsun. GT100 modelinde yükseltici bulunmamakta bunu göz önünde bulundurarak alınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-02 053812.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-02 053812.png
    541,4 KB · Görüntüleme: 40

Ses durumu nasıl laptopun kendi mikrofonu ile konuşurken ses karşıya gider mi? Ya da kulaklıksız oyun oynarken ses seviyesi rahatsız eder mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı