Çözüldü Throttle Stop 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beratcfc38

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| R5 5500 | MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G | MSİ B450M-A PRO MAX | 16 GB RAM |
Dün bu uygulama çalışıyordu. Bugün format attım yükledim bu uygulamayı ama bu hatayı verdi. Vcredist 2013 2015. Bunları yükledim, dxwebsetup ile DLL'leri indirdim, manuel kurulum yaptım, otomatik kurulum yaptım, toplu Visual c sürümlerini yükledim, mfc120u.dll ve msvcr120.dll indirdim ve system32 ve syswow64'e attım yani daha ne yapmam gerek şu uygulamanın çalışması için anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata üstüne hata yapmışsınız. Sistem dosyalarına ne idiği belirsiz sitelerden indirdiğiniz DLL dosyalarını atmayın.
Rapor dosyası oluşturup bizimle paylaşın.

diğer hesap da 1 günlük engellendiğim için bundan vericem o dosyayı, videoyu izleyerek rapor dosyası oluşturdum aşağıdaki link ten indirip bakabilirsiniz;

link: Logfile.rar

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Dosyalarını silin. Aşağıdaki X86 ve X64'ü sırayla tamamını kurmayı deneyin. Güncel C++ var ise onları kaldırın ve kurun veya onarmayı deneyin.

@Silinen üye cezanızın bitmesini beklemeliydiniz, çoklu hesap açmak yasak.

C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll silin, aşağıdaki paketleri yükleyin.

Adamsınız yaa, sayenizde açıldı. Allah sizden razı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…