N nonuser Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2020 #1 Selamlar. Dediğiniz yönergeleri yapıyorum fakat programı çalıştıramıyorum. Yardımcı olur musunuz? LogFile Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2020
Selamlar. Dediğiniz yönergeleri yapıyorum fakat programı çalıştıramıyorum. Yardımcı olur musunuz? LogFile
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.500 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 5 Ocak 2020 #2 nonuser dedi: Selamlar, dediğiniz yönergeleri yapıyorum fakat programı çalıştıramıyorum. Yardımcı olur musunuz? LogFile Genişletmek için tıkla... C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll silin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız. Artı 0 Eksi
nonuser dedi: Selamlar, dediğiniz yönergeleri yapıyorum fakat programı çalıştıramıyorum. Yardımcı olur musunuz? LogFile Genişletmek için tıkla... C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll silin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.