Çözüldü Throttle_store.dat dosyası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hawali50

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi throttle_store.dat bu nedir? ThrottleStop sonrası oluşmuş olma ihtimali var mı, silsem sorun olur mu?

Çözüm
Chromium tabanlı uygulamaların (Edge, Chrome vs.) hata raporlama verisi. Silerseniz bir sorun olmaz ama hata raporlama belleğini silmiş olursunuz, bir daha hata oluşması durumunda raporlama çözümleme süreci sıfırdan olacağı için daha uzun olabilir.
Chromium tabanlı uygulamaların (Edge, Chrome vs.) hata raporlama verisi. Silerseniz bir sorun olmaz ama hata raporlama belleğini silmiş olursunuz, bir daha hata oluşması durumunda raporlama çözümleme süreci sıfırdan olacağı için daha uzun olabilir.

Çözüm
Chromium tabanlı uygulamaların (Edge, Chrome vs.) Hata raporlama verisi. Silerseniz bir sorun olmaz ama hata raporlama belleğini silmiş olursunuz, bir daha hata oluşması durumunda raporlama çözümleme süreci sıfırdan olacağı için daha uzun olabilir.

Hocam yani ThrottleStop ile alakalı değil diyosunuz bu dosyalardan bir tanesi ThrottleStop yaptığım zaman oluşmuş bilmediğimden soruyorum teşekkürker.

ThrottleStop. İni dosyası ilişkili olabilir hocam o dosya da mevcutsa ama bahsettiğiniz spesifik dosya dediğim sebeple oluşuyor. Dosyaların görüntüsünü atabilir misiniz?

Hocam. İni silmiştim aynı dosyaların packages in sağında Microsoft yazıyor ama bunda yazmıyor.

Dosya Ekleri

• 20250626_123016.jpg
    20250626_123016.jpg
    205,8 KB · Görüntüleme: 18
Hocam .İni silmiştim
Hocam dediğim gibi bu dosya Chromium tabanlı uygulamaların hata raporu dosyası. .ini dosyası ve o dosyanın olduğu konumdaki log dosyaları vs. ise ThrottleStop sebepli dosyalardan. Sorun yaratmaz silmeniz de. Soru işaretlerinizi giderebildim mi?

Hocam dediğim gibi bu dosya Chromium tabanlı uygulamaların hata raporu dosyası. .ini dosyası ve o dosyanın olduğu konumdaki log dosyaları vs. ise ThrottleStop sebepli dosyalardan. Sorun yaratmaz silmeniz de. Soru işaretlerinizi giderebildim mi?
Hocam kusura bakmayın siz cevap verirken soruyu düzelttimde.

Hocam kusura bakmayın siz cevap verirken soruyu düzelttim de.
Sorun değil hocam. Yanında Microsoft olan Microsoft'a bağlı Chromium olan Microsoft Edge'in rapor dosyasıdır, diğer Packages dosyaları da başka uygulamalara ait yollar. Dosya yollarının farklı olma sebebi o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı