Yok hocam. Disable Chipset Throttle ayarını önerecektim de sizde kilitli sanırım.Options kısmındaki ayarlar nasıl değiştirmem gereken bir şey var mı?
O kadar limitlemek yerine keşke undervolt yapmayı deneseydiniz. Bir Gaming laptopa 25W limit koymak parayı çöpe atmaktan farksız bence.
O kadar limitlemek yerine keşke undervolt yapmayı deneseydiniz. Bir Gaming laptopa 25W limit koymak parayı çöpe atmaktan farksız bence.
Yok hocam. Disable Chipset Throttle ayarını önerecektim de sizde kilitli sanırım.Options kısmındaki ayarlar nasıl değiştirmem gereken bir şey var mı?
Yok hocam. Disable chipset throttle ayarını önerecektim de sizde kilitli sanırım.
@longwayyYok hocam. Disable Chipset Throttle ayarını önerecektim de sizde kilitli sanırım.
Hocam bahsettiğim ayar Dell laptoplarda bulunan bir anakart kısıtlamasını kaldırıyor. Programın yapımcısı unclewebb, bu ayarın açılmasını önermişti. Cihazınız Dell değilse kilitli olması normal. Turn off/on tuşu hakkında yapımcı şöyle demiş.Evet kilitli. Hocam son 2 sorum olacak throttle stoptaki turn off tuşu ne işe yarıyor ilk fotoğraftaki. İkinci sorum dediğiniz ayar ne ise yarıyor?
@longwayy
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.