Güzel geçti hocam. Sağ olun.Tamamdır hocam, başarılar dilerim.
@erengore İyi günler hocam müsait misiniz? Sınavınız nasıl geçti?
Sevindim, umarım istediğiniz bir yer kazanırsınız. Şöyle güncellenmiş şekilde atayım o zaman ben ekran görüntülerini, az önceki konuda TDP Level ve Power Limit 4 hakkında dediklerinizi uyguladım fakat PL1 sorununu çözmedi maalesef. EDP Other sorunu devam ediyor. Cinebench testi uygulamıştım herhangi bir limit problemi ile karşılaşmadım EDP Other sadece oyunlardayken limits sekmesinde beliriyor.Güzel geçti hocam. Sağ olun.
Müsaitim. Sorununuzun kaynağını ben görüyorum ama düzeltmesi en zor Throttle tiplerinden biri. Birkaç şey deneyeceğiz. Müsait olduğunuz vakit bildirin öncülleri sıralayacağım.
Thermal Velocity Boost kapatın. Sistemde uygun soğutma yok ki devreye sokamıyoruz bir türlü. Boşta bile çıkıyor.Hocam durum böyle bu sefer full sarılar artık, clear çekince gitmiyorlar.Eki Görüntüle 1826089
Hocam testleri Forza Horizon 5 ile yapıyorum boşta herhangi bir limit yok. Maalesef şuan başka bir monitör yok. HP Omen 15 markası ben de pişmanım gerçekten aldığıma. Diğer yanıtımı güncelledim, PL1 eklendi aramıza ve sarılar gitmiyor.Thermal Velocity Boost kapatın. Sistemde uygun soğutma yok ki devreye sokamıyoruz bir türlü. Boşta bile çıkıyor.
Sarılar gitmiyor mu?
Eğer evde varsa bir monitör bağlayıp dener misiniz?
Bu arada bu bilgisayarın markası ne? Epey dandik bir anakartı varmış.
HP'lerde kronik herhalde bende de HP var aynı Throttle var. Monitör bağlayınca çözülüyor.Hocam testleri Forza Horizon 5 ile yapıyorum boşta herhangi bir limit yok. Maalesef şuan başka bir monitör yok. HP Omen 15 markası ben de pişmanım gerçekten aldığıma. Diğer yanıtımı güncelledim, PL1 eklendi aramıza ve sarılar gitmiyor.
Edit: 5 dakika daha test ettim ve son olarak böyle bir hal aldır şarj %100 PL1 kırmızı RING EDP Other kırmızı