ThrottleStop GPU Power limit

burkzx456

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Dell insprion 3537 laptop kullanıyorum. Oyunda 5 dakika geçirdikten sonra işlemcim görselde gördüğünüz gibi 1.6 GHz'ye sabitleniyor. Size sormak istediğim görseldeki limit reasonsda yazılanlar ne anlama geliyor?

Intel i5 4. nesil 1.6 - 2.30 GHz.
AMD Radeon HD 8670M ekran kartı.
8 GB RAM - 500GB Toshiba HDD.

Dosya Ekleri

• 20210325_223249.jpg
    20210325_223249.jpg
    229,6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Dell insprion 3537 laptop kullanıyorum. Oyunda 5 dakika geçirdikten sonra işlemcim görselde gördüğünüz gibi 1.6 GHz'ye sabitleniyor. Size sormak istediğim görseldeki limit reasonsda yazılanlar ne anlama geliyor?

Intel i5 4. nesil 1.6 - 2.30 GHz.
AMD Radeon HD 8670M ekran kartı.
8 GB RAM - 500GB Toshiba HDD.

Kullanım zorluğu ve açıklayıcı olmamasından kaynaklı bu programı kullanmanızı önermiyorum. Bilen için kolay bilmeyen için oldukça hataya müsait bir yazılım. Bu sebepten ötürü önereceğim yazılıma geçmeden önce programı bilgisayarınızdan kaldırmanızı öneririm.
Bu bağlantı üzerinden(64-bit, 32-bit) Quick CPU adlı yazılımı indirin.
Yazılımı indirdikten sonra bilgisayarınıza kurun ve yazılımı çalıştırın.
Yazılım açıldıktan sonra karşınıza gelen pencerede kutu içerisine alacağım kısma basın ve "Apply" deyip programı kapatın.

1616717382170.png

Görev yöneticisinden işlemcinizin frekans değerini takip edebilirsiniz.
İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı