Rehber ThrottleStop ile undervolt

@353072 Eger Throttle stop uygulamasini Windows ayarlarindan ozel olarak baslangicta acilmaya ayarlamadiysaniz cihazi tamamen kapatip açınca ayarlar gider.
Eger baslangicta aciliyor ise uygulamayi silin ve cihazi yeniden baslatin.
Merhaba hocam. Anlattığınız rehbere göre ufak miktarda undervolt yaptım. Isı gerçekten fark edilir derecede düştü(90-95den 70-80'e). Watt 100lere çıkarken 45 e sabit. Oyun oynarken her seferinde tekrar açıyorum yani açılışta otomatik açılmıyor. Ancak şuan program kapalıyken de ayarlar geçerli gözüküyor xtu'dan kontrol ettiğim zaman. Bu sebeple en son açtığım programdan siyah ekran aldım. Program kapalıyken pc'nin default ayarlarına nasıl dönebilirim. Teşekkürler.

Hocsm merhaba, ThrottleStop'un yeni versiyonunu indirdim ve eski sürümde olan undervolt değerlerine gelince laptop kasmaya başlıyor. TS benchmark herhangi bir hata da vermiyor ilginç bir şekilde. Bunun sebebi nedir? Yeni sürümü yüklediğime pişman oldum açıkçası.

Hocam i5 10300H var ASUS TUF F15'in kilitli undervolt bölümü çözümün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…