Rehber ThrottleStop ile undervolt

Dosya Ekleri

• IMG_20200511_191540.jpg
    275,2 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG_20200511_191528.jpg
    677,7 KB · Görüntüleme: 248
EDP OTHER cok hassastir. Binlerce sebebi olabilir. Umursamayin.
PL1 ise Turbo Boost Long Power Max degerinin yetersiz geldigini soyluyor. Lenovo L340 adina bu degeri 45 Watt'tan fazla arttiramadim. Bende de arasira olan bir durum.

Cinebench testinde biraz daha fazla puan almak icin 28 olan Turbo Time Limiti arttirmayi deneyebilirsiniz. Oyunlarda bir ise yaramaz ama.

Anlıyorum böyle bıraksam sizce herhangi bir sorun yaratır mı?

Merhanba ben txu ve throttlestop ile ayar yapıyorum ama pc yi kapatıp 15 dk sonra filan açınca sıfırlanıyor ayarlar ikisindede programı tekrar açmam gerekiyor xtu da ayrıca tekrardan kayıt ettiğim profili aktif etmem gerekiyor..

Bu rehberi takip ederseniz Throttle Stop Windows ile baslar.

XTU icin ne yapiyorduk hatirlamiyorum. Ama denemesemde herhangi bir internetteki rehberin ise yaramasi gerekir diye dusunuyorum. Mesela:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Undervolt degerleri arasindaki ufak degisimlerden fark edilebilir bir performans farki beklemek dogru olmaz. Sonuclarinizi Cinebench R20 gibi kesin degerler veren bir benchmark ile karsilastirin.
Ayrica undervoltun bir mucize olmadigini da unutmayin. Beklentinizi dusuk tutun.

@retiredtechnpt sadece scaklık azaltmak derdim ve azaltırken de mevcut olan performansı kaybetmemek throttlingstop ile son değerler resmilerde mevcut sizin nezdinizde makul bir değer ise sorun yoktur artık ve gönderdiğiniz bilgiden throttlingstop u pc açılırken başlattım o konuda da sorunum kalmadı.Teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Cinebench R20.png
    381,8 KB · Görüntüleme: 226
  • Hw Monitör 6700hq.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 203
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…