ThrottleStop kullanımı nasıl olur?

Dosya Ekleri

• 20241018_152134.jpg
    20241018_152134.jpg
    159,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
BitLocker Devam etmek için kurtarma anahtarını girin diyor bu sürücüyü atla mı diyeyim
Bitlocker niye veriyor?
Atla diyip çıkmaya çalışın işin içinden. Çıkamıyorsanız gösterdiği talimatlarla Bitlocker şifrenizi edinip sistemi açın.

Kurtarma modu diyor yeniden başlat diyorum başlatıyor masaüstü ekranı geliyor 15sn sonra donuyor.
Undervoltage'i iptal etmesi lazım OMEN uygulamasının. Ekran geldikten sonra ayarları sıfırlayacak bir buton vardır. Hızlıca gidin iptal edin.

Undervoltage'i iptal etmesi lazım OMEN uygulamasının. Ekran geldikten sonra ayarları sıfırlayacak bir buton vardır. Hızlıca gidin iptal edin.
Öyle de yaptım şimdi hızlıca undervoltu kapattım yetiştim

Undervoltage'i iptal etmesi lazım Omen uygulamasının. Ekran geldikten sonra ayarları sıfırlayacak bir buton vardır. Hızlıca gidin iptal edin.

Undervolt kapattım bilgisayar yeniden başladı tekrardan aynı mavi ekran hatasını verdi.

tamamdır mavi ekran tekrardan yeniden başladıktan sonra gitti şuan laptop donmuyor
1729256049817.png

şuanda uygulamadayım ne yapmam gerekiyor

Undervoltage'i iptal etmesi lazım Omen uygulamasının. Ekran geldikten sonra ayarları sıfırlayacak bir buton vardır. Hızlıca gidin iptal edin.

Müsait olduğunuzda bakabilirseniz çok sevinirim hocam.

Son düzenleme:
Öyle de yaptım şimdi hızlıca undervoltu kapattım yetiştim

Undervolt kapattım bilgisayar yeniden başladı tekrardan aynı mavi ekran hatasını verdi.

tamamdır mavi ekran tekrardan yeniden başladıktan sonra gitti şuan laptop donmuyor Eki Görüntüle 2332003
şuanda uygulamadayım ne yapmam gerekiyor

Müsait olduğunuzda bakabilirseniz çok sevinirim hocam.
-140 ayarlayın Undervoltage'i. Sonrasında ThrottleStop TPL sekmesini atın.

Eki Görüntüle 2332178
-140 yaptım şuan ayarlardayım
Cihazı performans moduna alın.

MMIO hizasındaki kutuyu tikleyin. Sync MMIO değil.

Ardından Disable Controls kutusunun tikini kaldırın. 65/65 ayarlayın. Clamp tiklerini kaldırın. Apply'a basın.

Bu oyunda cihazı ferahlatır ama performans biraz kaybolacaktır tabiki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı