Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

Merhaba. Yüksek çekirdek hızlarına ihtiyacım olmadığı için Turbo Boost özelliğini devre dışı bırakmak istiyorum. Fakat sistem yeniden başlatıldığında Turbo Boost tekrar aktif oluyor. Ayarları kalıcı bir şekilde uygulamak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sanırım buydu.

Bilgisayarım 11 yıllık olduğundan yarısından fazlasını okumadım.

Hocam yardıma ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?

Sistem özelliklerim; GTX 1650 Ti 4 GB ekran kartı.
i5 10300TH 2.5 GHz işlemci.
16 GB RAM.
Oyunlarda sorun yaşıyorum. Dün Far Cry Primal oyunun satın alıp oynamaya başladım fakat hep düşük FPS veriyor bir türlü çözemedim sorunu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    39,9 KB · Görüntüleme: 102
Selam öncelikle bende PL1 PL2 thermal ve Power hataları alıyorum. Dün yaptığımda frekansım hep sabit 4190'dı ama bugün 3700 3600MHz'lere düşüyor. Bana da yardımcı olur musunuz? Hiç anlamıyorum. Laptop Casper G911 i7 11800h

Dosya Ekleri

• 1.png
    334,2 KB · Görüntüleme: 89
  • 2.png
    332,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 3.png
    333,9 KB · Görüntüleme: 72
Konuyla pek alakalı değil ama ilgili arkadaşların bu konuda gezindiğini düşünüyorum, ASUS TUF Dash F15 cihazımda 11300H'daki undervolt kilitini nasıl açabilirim bilgisi olan var mı ?

@WhiteFountain Şu rehberi denediniz mi? 11. nesilde de bazen işe yarıyor.
Olmazsa eğer konu açıp etiket atın. BIOS'u inceleyip neler yapmanız gerektiğini söylerim.

@erengore bana da yardımcı olabilir misin benim de Dell 7577 laptop var bende de işlemci hızı gayet güzel güzel gidiyor sonra bir anda düşüyor 30 saniye vs sonra tekrar geliyor sürekli aynı şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…