Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

Dostum 1 sorum var. Laptopu bakım için servise gönderdim. Termal macun, fan temizliği vs yapıldı. Geldikten sonra limit te P2 ve Ring column altında EDP OTHER çıkmaya başladı. Çok sık çıkmıyor. Bazen log file de P2 diye geçerken çoğunlukla geçmiyor. Şuan Power Limit 4 ü 1023 çekerek(1053 yapınca direkt 1023 yaptı). Test ediyorum. Daha önce yaşadın mı önerin var mı? Undervoltajım yok. TPL KISMI : MMIO kilitli. Speed Shift aktif 8-34 ayarlı P1 ve P2 clamp tikli değil. P1 = 60, P2 = 256(Uncle amca önermişti denemek için çözüm olmadı). Turbo limit 28 saniye de ayarlı. IccMax denedim bu ara işe yaramadı. 3ghz sabitleyip kullanıyorum FIVR da başka bir şey yok. Ana ekranda Balanced seçili başka bir şey tikli değil.

veya hwinfo yu nasıl kullanacağımı anlatır mısın

Son düzenleme:
Uygulamada FIVR ve TPL sekmesi bende kilitli oynama yapılamıyor bunu bir şekilde açmanın yolu var mıdır?

Uygulamada FIVR ve TPL sekmesi bende kilitli oynama yapılamıyor bunu bir şekilde açmanın yolu var mıdır?
10 ve 11. Nesiller için mevcut. Forumda bulabilirsiniz.

Ayrı konu açın bakayım hadi.

Sıvı metal sonrası 45watt tdp'ye sahip işlemcim, 80watt tdp de çalışması yüzünden undervolt yapmak durumunda kaldım. 80watt ekran kartı 80watt işlemci yiyor adaptör zaten 180watt, sistem tam yükteyken güç yetmiyor ve kapanıyor.... (sanırım bu sorunu yaşayan tek kişi benim)

Sıvı metal nasıl W değeri arttırsın güzel arkadaşım? Isınmadan performans kısıyorsa işlemcin anca öyle mantıklı. Ve evet UV yapmanız lazım.

Bu arada o sisteme nasıl 180W adaptör vermişler. Şikayetçi olun bu nedir ya?

Hocam 2060larda bile 180w çıkıyor, işlemciye limit koymamışlar her çekirdek turbo boost ile 4ghz çalışıyor, anlık tüketim 75-80w

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…