Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

Hocam cihaz servisten geldi orijinal 330W adaptörünü gönderdiler. Şimdi tekrar TS undervolt deniyorum bu -250'ye kadar geldim hala hata veya mavi ekran almadım aynı zamanda soldaki değerleri değiştirip kaydetsem de sağ tarafta offset değişmiyor normal mi acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    272,5 KB · Görüntüleme: 46
iki sorum var:
> Sistemim asus g614jv 13650hx rtx 4060 var throttlestop undervolt yaptım ancak fıvr altında turbo groups bölümünde default ratios dışında overclock yapıyorum uygulanıyor ancak cinebench23 testinde hw info dan kontrol ettiğimde clock default ayarların dışına çıkmıyor sebebi nedir?
> Bu sorun için xtu yu da denedim(throttlestop suz) onda overclock oluyor ancak bu defada sistem başlangıcında ayarlar defaulta dönüyor.
Her yeri araştırdım ancak sorunun çözümünü bulamadım.

Ayarlar Default'a döner. Bunda sorun yok her başlangıçta yapmanız lazım otomatik ayarlama yapmazsanız.

ThrottleStop ile ben yapabiliyorum rahatça. Birkaç arkadaş daha yapamadığını söylüyor. Overclock tikini işaretleyip ardından dener misiniz?

overclock tikli denedim olmuyor malesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…