Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

Bu da OC yaptığım uygulanan fakat hw info da bench testinde 51X e çıkmayan ayar

Örneğin 5GHz sabitlemek istiyorum nasıl olacak p Core'ları

Group 7 kısmını 50 yapacaksın, group 1 ve 2 kısmınıda 50 değerine düşüreceksin. @erengore Ben bunu anladım şahsen.

Eki Görüntüle 1976662

Group 7 kısmını 50 yapacaksın, group 1 ve 2 kısmınıda 50 değerine düşüreceksin. @erengore Ben bunu anladım şahsen.
Nasıl OC yapıldığını biliyorsan sen anlatsana. Benim işim gücüm var valla daha da anlatacak vaktim yok. Çarpan sabitlemek istiyorsa tüm grupları sabitleyecek. Overclock tiki yer yer gerekebilir. Ona basması gerekecek belki.

ya da e core default 3.6ghz ben 3.7 çalıştırmak istiyorum

tamam dediğinizi e core için yaptım olmuyor ama

Eki Görüntüle 1976662

Eki Görüntüle 1976662

bu benim default e core

bu da oc e core ama olmuyor e core 37x maksimum olmuyor 36x de görünüyor max benchmarkta nerde yanlış yapıyorum

E Core overlock bir şey değiştirmez aslında, p-Core değerlerini 50 yapabiliyorsan öyle bırak. Hatta mümkünse e-Core değerlerini 34'e sabitle.
dediğinizi uyguladım p ve e core ların değerleri düşüyor ancak yükseltme yapamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…