Rehber ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri

Sıkıntı dediğiniz şey performans kaybı olur. Oyunlarınızda performans kaybı yaratmıyorsa öyle kullanın.

3'lü EDP other yiyorsanız PL4'ü arttırabilirsiniz.

PL4'u nereden artıracağım bir de bd prochot ayarı ne ise yarar?

Limits'te bd prochot yoksa boş verin.

Tpl'de Power limit 4 var.

Sağdaki kutuya 1023 değerini girin.

Hocam 1023 girince ne işe yarayacak ayrıca ben bu fotoğraftaki bd prochot diyorum açık mı kalmalı sizce?

Dosya Ekleri

• 1720704945524.png
    152,8 KB · Görüntüleme: 59
Hocam 1023 girince ne işe yarayacak ayrıca ben bu fotoğraftaki bd prochot diyorum açık mı kalmalı sizce?

1023 girdiğin zaman haliyle limit değeri artacak, arttığı zaman limitle ilişkin throttle sebepleri ortadan kalkacaktır. Bd prochot ile ilgili bir limit durumu söz konusu değilse öyle bırakman daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
1023 girdiğin zaman haliyle limit değeri artacak, arttığı zaman limitle ilişkin throttle sebepleri ortadan kalkacaktır. Bd prochot ile ilgili bir limit durumu söz konusu değilse öyle bırakman daha iyi olacaktır.
PL4'ün yanında 2 tane değer var, ikisini de 1023 mü yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Brocum ayarlamaları yapma konusunda yardımcı olma şansın var mı? gerçekten çok sevinirim.
Laptopla Google'ı bile açsam işlemcim direkt 95dereceleri görüyor. Laptop fazla ısınıyor diye işlemcinin turbo modunu kapadım ama bu sefer de aşırı yavaşladı. Nasıl ayarlamalar yapmalıyım yardımcı olabilir misin?
(Temizlik ve macun yenilemesini yaptım ama 2 hafta sonra birden ısınmaya başladı, macunu bir daha yeniledim yine 2-3 hafta sonra tekrar aynı ısınma sorunu başladı)

Ayarlamalara yardımcı olmayı bıraktım çok yorucu ve sorumluluk altında bırakıyor. Artık özel yardım yapmıyorum rehberlerime bakabilirsiniz son derece güzel anlatıyorum her şeyi.

12.nesil H işlemciler için undervolt hala yapılamıyor mu çözüm bulundu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…